Vanavond eerste wedstrijd nacompetitie voor VV Dongen

Foto:

Het eerste elftal van VV Dongen, dat uitkomt in de vierde divisie, heeft zich geplaatst voor de nacompetitie waarin het gaat strijden om een plekje in de derde divisie.

De eerste tegenstander op weg naar dit doel is GVV Unitas uit Gorinchem. Vanavond (woensdag) ontvangt Dongen om 20.00 uur de tegenstander. De return is komende zaterdag 1 juni om 14.00 uur. De winnaar van deze dubbele ontmoeting plaatst zich voor de tweede ronde waarin de winnaar van de andere ontmoeting tussen Halsteren en ’s Gravenzande de tegenstander zal zijn.

Nacompetitie programma

Wedstrijden op 29 mei/1-2 juni

A. Westlandia – Achilles Veen
B. Halsteren – ’s Gravenzande
C. VV Smitshoek – AWC Wijchen
D. VV Dongen – Unitas Gorinchem  (woensdag 29 mei om 20.00 uur in Dongen en zaterdag 1 juni om 14.00 uur in Gorinchem)

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de wedstrijd van vanavond te bezoeken: de wedstrijd is live te bekijken via deze link

Wedstrijden op 5 juni/8-9 juni

E. Winnaar C – Winnaar A
F. Winnaar D – Winnaar B.

Vanwege het feit dat Oss ’20 dat zich terugtrekt uit de Derde Divisie, is er voor de verliezers van de finales nog een allerlaatste mogelijkheid zich alsnog te kwalificeren voor deze Divisie via een extra nacompetitie die bestaat uit twee ronden (geen dubbele wedstrijden). Speeldata:  eerste ronde 12 juni en finale 15 of 16 juni. De finale is op neutraal terrein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen