15e editie zomeractiviteiten voor senioren

Foto:

Sinds de start van de zomeractiviteiten voor senioren in de gemeente Dongen in 2008 hebben al vele senioren iedere zomer deelgenomen aan de diverse activiteiten in Dongen en omgeving.

Ook dit jaar heeft de werkgroep van SWOD niet stil gezeten. Ze weer hebben leuke activiteiten uitgezocht en voorbereid. Zorg er daarom voor dat u een boekje te pakken krijgt en ga mee op pad. Er is volop te kiezen, want de werkgroep heeft maar liefst 25 activiteiten voor u georganiseerd. Er is een grote diversiteit aan gezellige culturele, sportieve, creatieve en educatieve activiteiten uitgezocht voor deze zomermaanden.

We vragen u om zich zoveel mogelijk via de website https://www.swodongen.nl/speciale-activiteiten/ aan te melden. Natuurlijk zijn er ook weer papieren boekjes beschikbaar. Deze zijn vanaf 29 mei te verkrijgen op de volgende locaties: MIjzo, Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD), de Leest, Ontmoetingsruimte Europlus, Ontmoetingsruimte Dr. Maassen, Jeu de Boules, de Cammeleur, de Geubel en Coop ‘s Gravenmoer.

De activiteiten worden deze zomer georganiseerd tussen 8 juli en 2 augustus. De uiterste inschrijfdatum is 21 juni 2024 en vol = vol. Heeft u vragen? Het kantoor van SWOD, Dongepark 1, is alle werkdagen geopend van 09.00 uur tot 11.30 uur. Per e-mail zijn we te bereiken op [email protected] en telefonisch staan we tijdens onze openingsuren graag voor u klaar op 0162-375296.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen