Ingezonden: ‘Joeri de Jong terug en Berry van Rosmalen blijft in fractie D66 Dongen’

Foto:

Ingezonden door D66 Dongen

De meivakantie was een mooie gelegenheid voor de fractie van D66 om weer even te ‘hergroeperen’. Nu Gitta Glerum-Camfferman met zwangerschapsverlof is, moest er even wat geschoven worden met portefeuilles en taken. Marieke Schouten: ‘Het goede nieuws is dat we heel blij zijn dat Joeri de Jong zijn werkzaamheden voor D66 weer langzaamaan gaat opstarten. En dat Berry van Rosmalen actief fractielid blijft en Gitta zal vervangen tot het einde van haar verlof. Heel fijn dat we op zijn steun kunnen blijven rekenen.’

Dank namens Joeri
Joeri de Jong is blij met de steun en het begrip van zijn collega fractieleden, die de afgelopen periode zijn werk hebben waargenomen. Daarnaast heeft hij steunbetuigingen en medeleven ervaren van veel mensen gedurende zijn ziekteperiode. Joeri: ‘Die belangstelling en morele steun heeft me veel goed gedaan. Daar wil ik iedereen bij deze van harte voor bedanken. Ik zie er naar uit om weer als raadslid aan de slag te gaan.’

Nieuwe portefeuilleverdelingen
Op de website van D66 Dongen kun je de exacte portefeuilleverdeling terugvinden. Op hoofdlijnen; Marieke neemt onderwijs en openbare orde, veiligheid en handhaving van Gitta over. Joeri zal de portefeuilles financiën en bedrijfsvoering weer op zich nemen. Verder wordt Joeri weer woordvoerder over de Cammeleur, klimaat en duurzaamheid en pakt hij ook dienstverlening erbij. Ulaș Köse houdt zijn huidige portefeuilles (maar klimaat en duurzaamheid gaan weer terug naar Joeri). Ulas blijft voorlopig de werkgroep democratische vernieuwing doen. Berry neemt de sport(verenigingen), het accommodatiebeleid en dierenwelzijn van Gitta over en hij vervangt Gitta in de werkgeverscommissie.

Meepraten?
Wilt u meepraten over actuele onderwerpen? U kunt ons altijd bereiken via de social media (@D66_Dongen), of rechtstreeks per mail via [email protected].

De fractie van D66 Dongen; Joeri de Jong. Ulaș Köse, Marieke Schouten en Berry van Rosmalen (tijdelijke vervanger van Gitta Glerum – Camfferman).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen