Expositie én muziek in Museum De Looierij

Foto:

Geniet van een bijzondere combinatie!

Van 20 april tot en met 13 oktober staat het werk van Conny Mahieu en Klaas Hofman centraal in Museum De Looierij.

Een bijzondere gebeurtenis.
Beide kunstenaars zijn verbonden aan elkaar en bovendien ook, in hun liefde voor de natuur. De expositie is dan ook een ode aan Klaas en aan hun leven samen.

Kunstenaars
Klaas Hofman (1949-2023) schreef veel gedichten en is later ook gaan schilderen. Zijn titels zijn poëtisch. Klaas werkte vanuit zijn gevoel met verf en paletmes en had een totaal eigen manier van creëren, wat hem zo bijzonder maakte. De expositie laat een overzicht zien van zijn werk.

De schilderijen en beelden van Conny Mahieu kenmerken zich door natuurlijke vormen. Haar werk is organisch. Vaak komt haar materiaal uit de natuur. Van Conny zijn schilderijen en werken in keramiek en hout te zien.

Muzikale middag
Conny en Klaas deden veel met muziek, beweging en zingen. Hun motto was: “samen zingen met anderen, dan ontstaat er iets moois”. Op zondag 21 april wordt de exposite dan ook muzikaal omlijst door ‘Black Coffee’. Onze kunstenaar Conny, maakt deel uit van dit muzikaal trio. Zij spelen nummers van o.a. de Beatles, Crosby, Stills, Nash & Young en REM. Het optreden begint om 14.30 uur.

Zien
De expositie is gratis te zien tijdens de openingstijden van het Museum. Deze zijn van woensdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur. Het Museum is gevestigd in Kerkstraat 33 in Dongen.

Voor meer informatie: bezoek de website www.delooierij.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen