Op weg naar het OPF: Skunk

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen.

dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: Skunk. Deze Doe Maar tribute band is te zien op het Gebr. Jansen B.V. Hoofdpodium op 27 april van 17.30 uur -18.30 uur.

Skunk
De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt aan het begin van de jaren ‘80 de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds 1 dag of twee, Belle Helene, Doris Day ….. Honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden. En Nederland kleurt groen-roze. Een jaar of 32 later hebben de meisjes van toen hun helden ingeruild voor anderen.

Maar bij vier volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren juist gegroeid. Natuurlijk door het gevoel van jeugdsentiment, maar vooral door de kracht, puurheid en groove van de muziek. Ze bundelen hun krachten en gaan verder als Doe Maar tribute band Skunk. De muzikanten brengen de sound van Doe Maar uit de jaren ’80. Ze proberen de liedjes niet mooier te maken dan ze van zichzelf al zijn, maar spelen deze puur en recht door zee met veel gevoel, liefde en strakke grooves.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen