Olympia meidenteam gaat van start

Foto:

Vanaf komend voetbalseizoen staat bij vv. Olympia ’60 wekelijks een meidenteam op de velden, de Olympia’60 MO15 is een feit!

Vorig jaar rond deze tijd is er voor het eerst een overleg geweest met de Olympia-meiden in de leeftijd van 10-14 jaar, hun ouders en de jeugdcommissie. Doel was om de toekomstgedachten van de meiden in beeld te krijgen: hoe keken zij aan tegen spelen in een gemengd team met jongens samen of wellicht spelen in een meidenteam. Er is het afgelopen jaar regelmatig samen met alle meiden getraind, er zijn oefenwedstrijden gespeeld en er is een Eredivisiewedstrijd van de FC Utrecht-vrouwen gezocht. Inmiddels is er gezamenlijk besloten dat het tijd is voor een vast meidenteam. Een mooie, fanatieke groep van 16 meiden in de leeftijd van 11 tot 14 jaar oud staat te trappelen om ook als meidenteam het rood-wit van Olympia te verdedigen.

Ook voor meiden die wat jonger zijn, maar graag willen beginnen met voetballen staat Olympia met open armen klaar. Je kan al starten als je 4 of 5 jaar oud bent. Tot de leeftijd van 12/13 jaar is het ideaal om in een gemengd team te voetballen. En als op een gegeven moment de wens is om in een meidenteam te gaan voetballen, dan is daar nu ook de mogelijkheid voor. Wie weet staat er over een aantal jaren een complete meidenafdeling, Olympia is er klaar voor in ieder geval ! Lijkt het jou ook leuk om eens een aantal keer mee te trainen, dan ben je van harte welkom! Mail dan even naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen