Zondag 21 april kun je weer genieten van de Dongense jaarmarkt!

Foto:

Lekker flaneren langs kramen, winkels en terrassen. Kijken en bekijken. Voelen, ruiken en proeven. Ook dit jaar kun je weer heerlijk langs de kramen struinen en genieten van een groot en divers aanbod op de markt bij de vele marktkooplieden én de lokale winkeliers.

Daarnaast is er volop entertainment.

  • Priscilla en Annie zijn twee komische dames uit de schoonmaakbranche die met hun straattheater act de lachers op hun hand krijgen.
  • De Bombasticar met Erik potters is een combinatie van live gezongen en gespeelde muziek. Erik speelt met een heerlijke dosis humor en creëert een verassende muzikale act met een uniek geluid.
  • Los Del Sol bestaat uit twee rasartiesten, die al jarenlang menig podium onderdompelen in zonnige sferen, met fusies tussen autochtone en hedendaagse instrumenten en onweerstaanbare Zuid-Amerikaanse, Mexicaanse, Spaanse en Caribische ritmes in een mobiele setting.
  • Clown Mantano maakt ballonnen loopt op stelten en springveren terwijl hij aan het goochelen is.
  • Voor het kindervermaak is een draaimolen aanwezig en minicars.

Natuurlijk is er ook gelegenheid om even te pauzeren bij een van de leuke eet- en drinkgelegenheden langs de route en op het Looiersplein, inclusief bijpassende muzikale omlijsting. Zowel gezellig binnen als op een terras buiten. Want laten we hopen op een  zonovergoten jaarmarkt!

Dus zet zondag 21 april aanstaande in je agenda en bezoek het gezellige centrum van Dongen en Leer Dongen ook op een andere manier Kennen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen