Maandag opent Barbershop Royal Hair aan de Hoge Ham 103

Foto:

Op tweede paasdag, maandag 1 april, opent Khalid Zenbi de deuren van Barbershop Royal Hair aan de Hoge Ham 103 in Dongen.

“Het is geen 1 aprilgrap hoor” vertelt Khalid. “Het is voor ons eigenlijk een symbolische datum. Op precies dezelfde dag hebben we  5 jaar geleden in Kaatsheuvel namelijk onze eerste barbershop geopend. Ik was al een tijdje op zoek naar een ruimte om een tweede zaak te beginnen en per toeval kwam ik bij dit prachtige pand terecht. Ik was meteen verkocht.”

Khalid rondde in Marokko zijn kappersopleiding met succes af. “In augustus 2014 ben ik getrouwd met mijn vrouw Siham waarna we in oktober 2014 naar Nederland zijn verhuisd. Daarna heb ik een aantal jaren met veel plezier gewerkt bij een kapsalon in Kerkdriel en Sint Oedenrode waarna ik mijn droom waar kon maken en een eigen onderneming in Kaatsheuvel begon. Nu zijn we weer een stap verder en begin ik mijn tweede barbershop in Dongen.”

De afgelopen tijd is er door Khalid en zijn vrouw Siham hard gewerkt om de voormalige meubelzaak te verbouwen tot kapsalon. En daar zijn ze zeker in geslaagd. Het interieur van het pand is flink onderhanden genomen met een nieuwe vloer, een geschilderd plafond met led-verlichting en een prachtige afwerking van alle wanden . Met maar liefst vijf stoelen, een speciale hoek voor de kinderen met de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige Play Station, ziet de barbershop er meer dan uitnodigend uit. “Wij hopen dan ook dat veel Dongenaren op 1 april al een kijkje komen nemen” aldus Khalid. Bij Barbershop Royal Hair kun je terecht voor knippen, scheren en trimmen. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

In verband met de uitbreiding van één naar twee bedrijven zijn er momenteel bij Royal Hair nog enkele vacatures. “Loop daarvoor gerust eens binnen. Dan kun je meteen bekijken en ervaren in wat voor mooie zaak je eventueel terecht kunt komen.”

Openingstijden

  • Maandag 12.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag 10.00 – 20.00 uur
  • Woensdag 10.00 – 20.00 uur
  • Donderdag 10.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag 10.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag 09.30 – 18.00 uur
  • Zondag gesloten

Barbershop Royal Hair
Hoge Ham 103
5104 JC Dongen
Tel. 06-20913544

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen