Darttoernooi voor Stichting Tess

Foto:

Peter en Menzi van Laarhoven organiseren op zaterdag 6 april een darttoernooi voor een bijzonder goed doel: Stichting Tess.

Peter en Menzi zijn de ouders van 2 zonen waarvan Alex, de jongste zoon, een aangeboren hersenafwijking heeft. Hierdoor heeft hij een spraak-taalachterstand, is hij hypermobiel en heeft hij een ontwikkelingsachterstand Peter legt uit: “via andere ouders met een kind met een beperking hadden we gehoord van de dolfijn ondersteunende therapie. Deze therapie op Curaçao heft Alex gevolgd, met als resultaat een positieve uitwerking op zijn spraak-taal en zelfvertrouwen.”

“Wij zijn staan op de wachtlijst bij Stichting Tess omdat wij graag nog een keer van deze therapie gebruik maken” vult Menzi aan. “Alex kan zich nog verder ontwikkelen en deze therapie kan daarvoor een heel goed hulpmiddel zijn. Stichting Tess vergoed een groot gedeelte van deze kosten voor Alex. Wat de Stichting ervoor terugvraagt van de wachtlijstouders is dat zij op wat voor manier dan ook geld inzamelen voor de Stichting. En dat is wat wij gaan doen.”

“Op 6 april 2024 aanstaande organiseren wij een koppel darttoernooi bij Café – Zaal ‘t Karrewiel in Dongen-Vaart vanaf 19.30 uur. Inschrijfgeld € 15,00 per persoon.
Middels dit superleuke darttoernooi, waar andere dart spellen dan de reguliere worden gespeeld, vangen we twee vliegen in een klap. Laat je verrassen! Een keigezellige avond en het geld wat opgehaald wordt met dit darttoernooi wordt aan Stichting Tess geschonken” aldus Peter en Menzi.

Sponsors in geld, tegoedbonnen of leuke prijzen zijn van harte welkom. Neem hiervoor contact op met Menzi van Laarhoven 06-51455627 Opgeven voor het darttoernooi kan ook bij Menzi, bel of stuur een WhatsApp naar hetzelfde nummer met vermelding van je naam. Het is een koppel toernooi dus geef je samen op. Kom je alleen alleen dan wordt een koppelmaat voor jou erbij gezocht. Opgeven kan ook via [email protected]. Zij sturen de aanmelding dan door.

“Hopelijk hebben we op 6 april een uitverkochte avond en kunnen Stichting Tess een mooie opbrengst schenken.” Meer weten over stichting Tess?
www.stichtingtess.nlFacebook Stichting Tess.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen