BV De Viersprong organiseert Damesbiljarttoernooi

Foto: Wikipedia

Dit voorjaar zijn biljartverenigingen Excelsior, De Herberg en Nooit Volleerd gefuseerd tot één biljartverenging: BV De Viersprong. Al deze verenigingen waren inmiddels ook thuis bij Café zaal de Viersprong in Dongen.

Met deze fusie wordt ook het organiseren van de het traditionele Damesbiljart toernooi van BV de Herberg met ingang van komen jaar georganiseerd door Biljart Vereniging de Viersprong. De organisatie is voornemens dit te doen in de periode van begin tot eind maart met als vaste speelmomenten vrijdagavond vanaf 19:00 uur en zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur.

Hiervoor is de vereniging nog op zoek naar deelneemsters. Iedere dame, mevrouw of meisje uit Dongen of directe omgeving mag zich hiervoor opgeven. Het is fijn als je ervaring in biljarten hebt maar dit is niet noodzakelijk. De spelsoort is Libre. Heb je een gemiddelde uit een competitie dan nemen we die over, heb je geen ervaring of een gemiddelde dan wordt uitgegaan van minimaal 15 te halen caramboles of te wel een gemiddelde van 0.500. Dit is tevens de ondergrens voor alle speelsters. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er gespeeld in poules van 4 à 5 deelnemers waarvan de als eerste geplaatsten doorgaan naar de halve finale en daarna de finale.

Heb je belangstelling om mee te doen dan kan je dit opgeven via e-mail [email protected] of kom op maandag of donderdagavond langs bij Café zaal de Viersprong in Dongen. Je kan eventueel ook reageren via de facebook pagina. Geef bij opgave je naam, telefoonnummer, emailadres en eventueel je spelgemiddelde op. Ook horen we graag op wel moment je bij voorkeurs speelt vrijdagavond of zaterdag middag. De kosten voor inschrijving zijn € 10,00 naast de eeuwige roem is er een fraaie bokaal te winnen en wordt je naam geplaatst op de wisselbokaal.

Graag tot ziens bij biljartvereniging de Viersprong.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen