Studio Radíance viert 20-jarig Jubileum met nieuwe locatie en Fancy giftshop

Foto:

Zaterdag, de elfde van de elfde… Waar carnavalsvierders even verderop het carnavalsseizoen officieel openden, werd aan de Hoge Ham 134 het lintje doorgeknipt van het nieuwe pand van Studio Radíance. Met ballonnen, confetti, bubbels en een woordje van eigenaresse Bauke van ’t Hullenaar gingen de deuren open, waarna familie, vrienden, klanten en geïnteresseerden de gloednieuwe winkel en salon konden bewonderen.

Al 20 jaar een vaste waarde in Dongen
Op 22-jarige leeftijd trok eigenaresse Bauke de stoute schoenen aan en nam ze een bestaande salon over. Met een handvol klanten in haar agenda maakte ze van Studio Radiance een succes. Vele klanten wisten de weg te vinden naar de salon op de hoek van de Kardinaal van Rossumstraat en de Stoomberg. Na enkele jaren was het tijd voor uitbreiding. Er volgde een flinke verbouwing en de salon werd uitgebreid van 1 naar 3 behandelkamers. Pedicure Anita van der Korput voegde zich toe. Het 10-jarig bestaan werd gevierd met een te gek eigen magazine: DE RADÍANCE.

Een nieuwe plek in de Hoge Ham
Al jaren fantaseerde Bauke van een beautysalon met een chique cadeauwinkel in het centrum van Dongen. Er deed zich een unieke kans voor in de Hoge Ham, tussen andere leuke lokale ondernemers zoals Uniek, Chic, Kaasland en het Bonte Schaep. Met een fikse verbouwing en de hulp van styliste Hannah Verharen is er een next-level beautysalon gerealiseerd. De eerste reacties van klanten zijn ‘super chic’, ‘een warme uitstraling’, ‘sfeervol’. Het nieuwe pand biedt een heerlijke sfeer waar je lekker tot rust kunt komen met een fijne behandeling en waar je ook terecht kunt voor een leuk cadeautje.

De dames van Studio Radíance
Het team van Studio Radíance staat voor je klaar aan de Hoge Ham. Allereerst Bauke, al 20 jaar aan het roer van Radíance. De beautywereld is haar passie en met dit nieuwe pand inclusief cadeauwinkel komt haar droom nu echt uit. Aan haar rechterhand staat Denise, die na bijna 10 jaar onmisbaar is in de salon. Een half jaar geleden werden Noëlle & Bo toegevoegd aan het dreamteam. Deze vier skinexperts kunnen lezen en schrijven met het huidverzorgingsmerk Dermalogica, de prachtige make-up van BeMineral en het nagelvriendelijke gellakmerk Shellac.

De dames van Studio Radíance verwennen hun klanten graag. Met heerlijke treatments, maar ook met huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie of ’the all-time favorite’, de kruidenpeeling. Daarnaast bieden ze acné-behandelingen voor jongeren aan, het stylen van wenkbrauwen, het liften van wimpers, gellak op handen en voeten en het verzorgen van (bruids)make-up. Anita van der Korput verzorgt ook op de nieuwe locatie pedicurebehandelingen.

En nu, met een giftshop erbij!
Een winkel vol met alleen maar leuke dingen, cadeautjes voor jong en oud of gewoon lekker voor jezelf! Van een schattig kraamcadeautje tot beauty musthaves voor jonge meiden, heerlijke geuren voor in huis, bodyproducten, kaarsen, servies en glazen, vaasjes, sieraden, zelfgemaakte kaarten, shampoo bars, theetjes en nog veel meer… Van € 5,- tot € 50,-, dus in iedere prijsklasse is wel iets leuks en origineels te vinden. En dat gewoon in de Hoge Ham! Dus shop lekker lokaal en laat je cadeautje gezellig inpakken. Ook zijn onze verwen-cadeaubonnen verkrijgbaar; deze zijn vrij te besteden in de salon en in de winkel. Als welkomstactie ontvangt iedere klant na een aankoop in de giftshop een voucher van € 5, te besteden in de beautysalon. Houd de socials in de gaten voor meer acties!

Openingstijden
De giftshop van Studio Radíance is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30u – 17.30u, vrijdag van 9.30u – 18.00u en zaterdag van 9.30u – 17.00u. De beautysalon is open op afspraak, maandag t/m zaterdag, met 4 avonden tot 21.00u. Je plant je afspraak makkelijk zelf in, online via: www.studioradiance.nl/onlineagenda

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen