Kerstloterij Scouting Sint. Jozef

Foto:

Doe mee met de jaarlijkse kerstloterij van Scouting St. Jozef en maak kans op een overheerlijke ambachtelijk gemaakte bakkerstaart of een verrassend scoutingkerstpakket. Help één van de leukste jeugdverenigingen van Dongen en koop vanaf zaterdag 11 november onze loten. Ook dit jaar zal de opbrengst van de loterij worden gebruikt om grote uitgaven, zoals kampmaterialen e.d., te bekostigen.

Voor het kleine bedrag van slechts 50 eurocent maakt u al kans op een prijs, maar u bent natuurlijk vrij om te bepalen hoeveel loten u bij onze leden koopt. Vanaf zaterdag 11 november worden deze door onze leden huis aan huis verkocht en ook op het Looiersplein kunt u hiervoor aanstaande zaterdagmiddag terecht. Vanaf 18 november 2023 zijn de loten ook verkrijgbaar in de webshop www.kerstloterij.st-jozefgroep.nl.

De trekking zal plaats vinden op vrijdag 15 december om 20:00 uur bij ons Scoutinggebouw ’t Wezelhonk. De winnende lotnummers worden op dongen.nieuws.nl en in het eerstvolgende Weekblad voor Dongen na de trekking bekend gemaakt. Bovendien zal de uitslag te zien zijn op onze website: http://www.st-jozefgroep.nl en op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/scouting.st.jozef.dongen

Help de kinderen van Scouting St. Jozef en koop loten!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen