Urban kerstrun by Nadine & Atledo

Foto:

De eerste blaadjes vallen pas net van de bomen, maar Nadine Broersen is al helemaal in de kerstsfeer! Samen met Atledo organiseert zij op zaterdag 16 december de allereerste Urban Kerstrun in Dongen. Achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Wat houdt dat in, een Urban Kerstrun?
Het Kerstrun-gedeelte is duidelijk: trek je hardloopschoenen of je wandelschoenen aan, en een kerstmannenpak – of ben je liever opgetuigd als een kerstboom of juist een elfje? Het mag allemaal! Urban houdt in, dat de route door Dongen loopt… en dóór diverse gebouwen! De Salamander, het Cambreur College, de Oude Kerk, de Cammeleur, en ook dóór Dongen Ice. Je kunt kiezen of je deze 6.5 km lange route hardlopend of wandelend aflegt.

Ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht! Zij lopen een speciale route van 1 km, die door de Oude Kerk loopt en via het bamboebosje bij de atletiekbaan van Atledo. Zij starten om 18.00 uur, wanneer het al lekker donker is, en de route natuurlijk prachtig verlicht zal zijn. En… Nadine loopt zelf mee met de kinderen!

Als Nadine iets organiseert, is daar altijd een goed doel aan verbonden. Deze keer gaat er een euro van elke inschrijving naar Stichting Leergeld. Deze stichting helpt kinderen uit gezinnen die krap bij kas zitten met bv. schoolspullen, sport of een verjaardagspakket.

Graag nodigen wij iedereen uit om zich in te schrijven voor deze leuke Urban Kerstrun! Dat kan via de website www.inschrijven.nl. Voor meer informatie kijk je even op www.atledo.nl of je stuurt een mailtje naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen