HSP bijeenkomst bij Eagle Shelter

Foto: Eagle Shelter

Eagle Shelter organiseert dinsdag 24 oktober weer een HSP-bijeenkomst. Ben je hooggevoelig en vind je het fijn om met lotgenoten te delen over de mooie kanten ervan en over de uitdagingen? Voel je dan van harte welkom om gewoon mee aan te schuiven.

Deze keer starten we vanuit het thema: ‘Wat maakt contact(en) voor jou waardevol?’ Het onderliggende zelfregie-format dat we telkens gebruiken biedt aan de bijeenkomsten gelijkwaardigheid, rust en veiligheid om echt te kunnen delen en te luisteren naar elkaar. Om in vertrouwen samen te verdiepen en te leren van en met elkaar. Je bent overigens niet verplicht om iets te delen, je mag ook alleen luisteren. Er zijn geen kosten aan de bijeenkomsten verbonden.

Locatie: ontmoetingsvrijplaats Eagle Shelter, Crispijnhof 9 Dongen. De Shelter ligt aan de kop van het fietspad dat de Sportlaan met de Hertog Janstraat verbindt (tussen de voetbalvelden van DVVC en Olympia). Er is aan de Sportlaan volop parkeergelegenheid.

Datum en tijd: dinsdag 24 oktober van 19.00u tot 21.00u. Heb je belangstelling dan kun je op de avond zelf gewoon binnenlopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen