Inspirerende najaarscursussen bij Het KunstPodium voor volwassenen

Foto:

De zomervakantie is achter de rug en het wordt al snel weer tijd voor inspirerende najaars-activiteiten. Wil je meedoen aan leuke activiteiten op het gebied van muziek, dans of beeldend? Er zijn nog plekjes vrij voor leuke activiteiten van Het KunstPodium, zoals de onderstaande cursussen voor volwassenen.

Groepsmuziekcursus Keyboard en Ukelele
Op 4 oktober start een groeples Ukelele in Rijen. De Ukelele is een snaarinstrument dat makkelijker aan te leren is dan de gitaar. De cursus bestaat uit 10 lessen die plaatsvinden op woensdagen van 19.30-20.30 uur. Volwassenen die liever een makkelijk te leren toetsinstrument willen leren bespelen, kunnen meedoen aan de groepsles Keyboard voor volwassenen in Dongen. Deze cursus vindt plaats op 10 dinsdagen van 14.00-15.00 uur.

Fit en soepel door Pilates of Dansfit 55+
Om lekker in vorm en soepel te blijven biedt Het KunstPodium lessen Pilates en Dansfit aan. De jaarcursus Pilates vindt plaats in De Cammeleur op woensdagen van 09.30-10.30 uur. De cursus Dansfit is voor 55-plussers en deze jaarcursus is op woensdagen van 10.30-11.30 uur.

Tekencursus Zentangle
Een creatieve cursus die aangeboden wordt is de tekencursus Zentangle. De vertaling van Tangle is ‘wirwar’/’knoop’. Het is een laagdrempelige (rustgevende) tekenmethode. De cursus van 5 lessen wordt gegeven in Dongen en Rijen.

Start: 4 oktober (Dongen)
Lestijd: woensdagen van 10.00-11.30 uur
Start: 5 oktober (Rijen)
Lestijd: donderdagen van 10.00-11.30 uur

Cookieinstellingen