Nieuwe dirigent Popkoor Spirit stelt zich voor

Foto:

Popkoor Spirit heeft een nieuwe dirigent. Willem Schenkelaars gaat het dirigeerstokje hanteren en in dit artikel stelt hij zich voor.

Wat leuk dat ik mij mag voorstellen als de nieuwe dirigent van popkoor Spirit! Ik ben ontzettend enthousiast over deze leuke groep met leergierige en vrolijke mensen, ze maken tot nu toe iedere repetitie tot een feestje, waar stiekem ook hard gewerkt kan worden. Zelf kom ik uit de (amateur) theater wereld en sta ik op het podium als zanger, acteur, maar ook als drummer. Daarnaast geef ik drumles en ben ik muzikaal leider bij slagwerkgroepen, projectkoren en timmer ik aan de weg met mijn productiebedrijf Borrelen met Willem.

Muziek is voor mij een van de belangrijkste en tofste dingen om te kunnen en mogen doen, daarom heb ik heel veel zin om samen met Popkoor Spirit lekker aan de slag te gaan en, door middel van verbinding en muziek, lekker vol gas aan de slag te mogen en de mooie muziek die ze zingen nóg mooier te maken en de leuke sfeer in de groep nóg leuker te maken.

Op14 oktober gaat Spirit optreden tijdens de 1e Dongense Cultuurnacht met mij als de nieuwe dirigent. Kom je ook kijken ?

Cookieinstellingen