Volop keuze uit leuke cursussen voor kinderen bij Het KunstPodium

Foto:

Met de start van het schoolseizoen is het ook weer tijd voor leuke activiteiten voor kids na schooltijd. Bij Het KunstPodium starten binnenkort nieuwe cursussen en zijn er ook mogelijkheden in te stromen in leuke dans- en muziekcursussen.

Er zijn onder andere plekjes vrij voor de volgende cursussen:

Peuterdans (2-3 jaar)
Tijdens deze jaarcursus die op zaterdagochtend van 9.15 -10.00 uur plaatsvindt in De Cammeleur, maken kids van 2-3 jaar spelenderwijs kennis met dans. In de cursus Peuterdans is het 45 minuten feest met elke keer een ander leuk thema.

Danskriebels (4-5 jaar)
Deze jaarcursus die op zaterdagochtend van 10.00-10.45 uur plaatsvindt in De Cammeleur, is een les speciaal voor jonge dansliefhebbertjes. De docente geeft op een speelse manier les en alle bewegingen worden op een fantasievolle manier aangeboden. Natuurlijk worden alle activiteiten begeleid door leuke muziek, zodat beweging en dansplezier samengaan.

Kinderballet (5-6 jaar)
Jonge balletliefhebbers uit Rijen kunnen meedoen aan de jaarcursus Kinderballet die op woensdagmiddag van 15.15 -16.00 uur door docente Lindsy Derks wordt gegeven in De Boodschap. Er komen veel bewegingsvormen aan bod. Er worden elementen gebruikt uit het klassieke ballet (vormbesef), de moderne dans (grondtechniek) en groepsdansen. Ook hier wordt de expressie niet vergeten en het dansplezier gestimuleerd!

Muziek de basis (7-10 jaar)
Op dinsdag 26 september a.s. start in zowel Dongen als Rlijen de cursus Muziek de Basis. Dit is een leuke cursus voor kinderen die een muziekinstrument willen leren bespelen. In 15 lessen leren ze van alles over de basis van noten en muziek én kunnen de cursisten allerlei instrumenten uitproberen. De cursus wordt gegeven door docente Janneke De Loey op dinsdagen van 16.00-16.50 uur in De Cammeleur en van 17.30-18.10 uur in De Boodschap in Rijen.

Groepsles Ukelele 9-12 jaar (Rijen)
Voor kinderen van 9-12 jaar die muziek willen leren spelen, is de ukelele een heel geschikt instrument. Omdat dit snaarinstrument uitgerust is met maar 4 snaren, is het makkelijker aan te leren dan gitaarspel. Deze cursus is inclusief gratis huur van de Ukelele. De cursus van 10 lessen wordt gegeven door docent Bart van Halteren vanaf 4 oktober (18.30-19.30 uur) in De Boodschap te Rijen.

Kijk voor meer informatie over deze cursussen en aanmelden op https://www.hetkunstpodium.nl/

Cookieinstellingen