70e Avondvierdaagse Dongen van 6 tot en met 9 juni

Foto:

Nog 3 weken en we kunnen eindelijk weer genieten van een ‘echte’ Avond4daagse!  De afgelopen 3 jaar hebben we nog speciale edities georganiseerd, waardoor we nu extra verheugd zijn om de 70e editie weer op de traditionele manier van 6 t/m 9 juni te mogen organiseren!

De voorbereidingen zijn bijna afgerond en de inschrijvingen lopen binnen. Nog niet ingeschreven? Het inschrijfsysteem staat nog open voor individuele inschrijvingen. Ga naar
onze website www.a4ddongen.nl en schrijf je snel in. De 70e Dongense Avond4daagse wordt een gezellig feestje en wij kunnen niet wachten tot het zover is. Om het nog feestelijker te maken hebben we natuurlijk onze Avond4daagse vlag. Heb je nog geen vlag, maar wil je er wel een? Naast digitaal bestellen bij de inschrijving of via onze website kan dat nog gemakkelijker door even bij BART (Tramstraat27) binnen te lopen! Daar zijn vanaf nu ook onze vlaggen te koop tegen contante betaling.

Wil je niet mee lopen, maar heb je wel zin om deel te nemen aan ons feestje? Mail naar [email protected] en meld je aan als vrijwilliger. Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen