VV Dongen organiseert bedrijvencompetitie 7 tegen 7

Foto:

VV Dongen viert dit jaar het honderdjarig bestaan met diverse evenementen en activiteiten. Het zwaartepunt van de jubileumviering ligt in de maanden augustus en september maar ook voor de zomervakantie worden er feestelijke activiteiten georganiseerd.

Tijdens een aantal vrijdagavonden in mei en juni gaan bedrijventeams met elkaar de strijd aan! Op 12 & 19 mei en 2  juni vinden er zeven-tegen-zeven wedstrijden plaats op het Sportpark De Biezen. Alle wedstrijden beginnen om 20:00, deelnemers dienen om 19:30 aanwezig te zijn.

Format
De wedstrijden worden gespeeld op een zogeheten miniveld. Een wedstrijd duurt twee keer tien minuten. Ieder team bestaat uit zeven spelers (exclusief wisselspelers). Hulp nodig om te winnen? Er is een mogelijkheid om valsspelkaarten te kopen. Een valsspeelkaart dient als joker – met een valsspeelkaart beschikt jouw team over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een doelpunt af te laten keuren of een penalty in te zetten. Bezoekers zijn deze avonden welkom voor een symbolisch bedrag van honderd eurocent (€1,-).

Inschrijven
Inschrijven voor deze bedrijvencompetitie is mogelijk via dit formulier. Reserveer snel: er is ruimte voor maximaal 16 teams. Vol = vol!

Reacties

Cookieinstellingen