Sunspa Benelux al jaren een begrip in Breda, omstreken en daarbuiten.

Foto:

Ingezonden Heb jij altijd al een jacuzzi in je tuin willen hebben? Dan is dit het moment! Bij Sunspa Benelux vind je namelijk een gigantisch aanbod, met verschillende soorten en maten. Niet alleen online vind je de mooiste jacuzzi’s, maar ook in de showroom in Breda staan ze voor je klaar. Dus wil je graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bekijk de mooiste jacuzzi’s dan in de showroom in Breda of op de website van Sunspa Benelux. Omdat we ons ook heel goed kunnen voorstellen dat je nog een aantal belangrijke vragen hebt, hebben mwe er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Wat kost een gemiddelde jacuzzi?
Het alleen al kijken en fantaseren over een jacuzzi in je tuin je al super leuk, maar uiteindelijk wil je er natuurlijk wel één kunnen kopen. Handig dus om een indicatie te hebben van de prijs van zo’n heerlijk en vooral ook ontspannen bubbelbad. De kosten van een jacuzzi kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal, de kwaliteit, de functies en de merknaam. Over het algemeen kost een gemiddelde jacuzzi tussen de €3.000 en €15.000 of meer. Een opblaasbare jacuzzi kan goedkoper zijn, met prijzen tussen de €300 en €2.000. Deze jacuzzi’s zijn meestal niet zo duurzaam als de duurdere modellen en hebben vaak minder functies. Ze zijn echter wel draagbaar en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.

Wat kost een jacuzzi maandelijks?
De maandelijkse kosten van een jacuzzi kunnen sterk variëren, afhankelijk van; de grootte, het model, de energie-efficiëntie, het gebruik, het klimaat en de energieprijzen. Over het algemeen kunnen de maandelijkse kosten van een jacuzzi worden onderverdeeld in drie categorieën: energiekosten, waterkosten en onderhoudskosten. De energiekosten van een jacuzzi zijn afhankelijk van het model en de energie-efficiëntie. Een jacuzzi verbruikt doorgaans tussen de 1,5 en 3,0 kWh per uur, afhankelijk van de grootte, het vermogen van de jets en de temperatuur van het water. Als je de jacuzzi dagelijks gebruikt, kan dit resulteren in een gemiddeld maandelijks stroomverbruik van ongeveer 150 tot 200 kWh, afhankelijk van de bovengenoemde factoren.

Vergelijk verschillende jacuzzi’s
Jacuzzi’s zijn er in ontzettend veel verschillende varianten. Het is daarom dan ook aan te raden om voor jezelf een vergelijk te maken tussen de verschillende soorten. Zo heeft de één bijvoorbeeld net iets meer opties, maar is deze wel duurder. Een goed vergelijk is daarom een must. Ontdek de verschillende showrooms in onder andere Breda, om samen met één van de medewerkers je wensen te bespreken. Op basis hiervan kan er dan worden gekeken welk model het beste bij deze wensen aansluit.

Houd ook rekening met de kosten voor onderhoud
Naast de kosten voor het gebruik van je jacuzzi en natuurlijk de aanschaf, heb je ook te maken met kosten voor onderhoud. De onderhoudskosten van een jacuzzi zijn afhankelijk van het type en de kwaliteit van de onderhoudsproducten die worden gebruikt en hoe vaak het onderhoud wordt uitgevoerd. De meest voorkomende kosten zijn die van chemicaliën om de waterkwaliteit te kun waarborgen, filters die regelmatig moeten worden vervangen, en eventueel reparatie- en vervangingskosten van onderdelen. De onderhoudskosten kunnen variëren van enkele tientallen tot enkele honderden euro’s per maand, afhankelijk van het aantal reparaties uiteraard.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen