Private lease: een nieuwe en zorgeloze vorm van mobiliteit

Foto:

Ingezonden Met de Skoda private lease brengen we een kwalitatief hoogstaande auto moeiteloos tot bij jou. Met een Skoda rijd je goed; aantrekkelijke prijzen voor een excellent voertuig dat bovendien een populaire private lease auto is.

Stel je voor: je kan elke dag van de week rondrijden met een nieuwe auto naar keuze. Daarbij komt dat je perfect weet waaraan je te verwachten qua vaste kosten per maand, die betaalbaar zijn voor jouw budget. Met je gloednieuwe voertuig kan je vrij en gerustgesteld rondrijden met alle voordelen die daarbij komen kijken.

Private lease voordelen
Private lease is meestal goedkoper dan een auto aanschaffen. Je bent vrijgesteld van borg. Het vaste bedrag dat je betaalt, wordt bepaald op basis van het aantal kilometers dat je maandelijks schat te rijden en de duur waarmee je met de auto kiest te rijden. De enige uitgaven die bij de maandelijkse premie komen, zijn parkeerkosten, brandstofkosten en eventuele boetes. Je hebt met andere woorden de volledige controle over je kostenplaatje per maand. Bovendien laten we eerlijk zijn, houden we van wat mooi en nieuw is. Een nieuwe auto om de zoveel maanden, het geeft een aangenaam gevoel. Het geeft je ook de vrijheid om om de zoveel tijd eens een andere keuze te maken en jezelf in een ander carrosserie jasje te steken. Dat is pas zorgeloos en prettig rijden.

Vrij van zorgen
Een heerlijk gevoel; met een gerust hart kunnen rijden. Door schommelingen in de economie en tal van levensomstandigheden, kunnen we onze maandelijkse uitgaven niet altijd even goed inschatten. Het leven is soms heel veranderlijk en dat kan stress veroorzaken. We weten niet wat de toekomst brengt en navigeren zo goed mogelijk met wat we weten. Je mobiliteit, voor vele mensen een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven, kan meer gestructureerd en begrensd worden, en dan nog wel op jouw voorwaarden. Een gerust gevoel, het is veel waard. In het bijzonder voor mensen die verschillende afbetalingen hebben per maand of van een zeker budget leven, zoals mensen die met pensioen zijn, kan het heel geruststellend zijn om op deze manier door het leven te gaan.

Zo ga jij zorgeloos de weg op
Als je een kijkje neemt op xleasy.nl lees je er alles over. Je private lease houdt in dat je wordt geholpen als je vragen hebt, geniet van een snelle service en afhandeling, en dat je reparatie, onderhoud, pechhulp en nog heel wat meer aan ons kan toevertrouwen. Je weet precies wat je krijgt, en je krijgt wat je vraagt, in alle transparantie. Rijden met een ontspannen gevoel, op elk moment. Dat is wat je vindt, bij ons.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen