Zo style jij deze zomer jouw tuinset!

Foto: Pexels.com

Ingezonden Een tuinset is een perfecte keuze voor degenen die van gezelligheid houden en vaak gasten ontvangen in hun tuin.

Een grote tuinset biedt namelijk ruimte voor een groep mensen en kan een prachtige aanvulling zijn voor jouw tuin. Maar hoe style je zo’n tuinset op een manier die past bij jouw wensen en de stijl van jouw tuin? In dit artikel geven wij tips voor het stylen van een tuinset, zodat jouw tuin helemaal ready is voor het voorjaar.

Kleurgebruik
Ten eerste is het belangrijk om de juiste kleuren te kiezen. Kies kleuren die passen bij de stijl van jouw tuin. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor rustieke houten meubels en een tafelkleed met aardse kleuren voor een natuurlijke look, of juist een moderne tuinset in strakke lijnen met een felgekleurde parasol voor een opvallende look.

Accessoires
Een andere manier om de tuinset te stylen, is door het gebruik van accessoires. Voeg bijvoorbeeld kussens toe in verschillende kleuren en prints voor een fleurige touch, of gebruik decoratieve elementen zoals kaarsen of planten om de tafel op te fleuren. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar geeft jouw tuinset ook een persoonlijk tintje.

Verlichting
Bovendien, speelt verlichting ook een rol bij het stylen van jouw tuinset. Dit kan zowel functioneel zijn als decoratief. Hang bijvoorbeeld een mooie buitenlamp boven de tafel, of plaats enkele kaarsen op tafel voor een sfeervolle verlichting. Dit geeft de tuinset een extra dimensie en maakt het ook mogelijk om in de avonduren van de tuinset te genieten.

Planten
Een andere manier om jouw tuinset helemaal af te maken, is door het gebruik van planten. Voeg bijvoorbeeld een paar grote potten met groene planten of bloemen toe aan de tuinset voor een natuurlijke look. Dit zorgt voor een gezellige en aangename sfeer, en zorgt ervoor dat de tuinset nog meer één met de natuur wordt.

Door de juiste kleuren, accessoires, verlichting en planten te kiezen, kun je een tuinset creëren die perfect past bij jouw wensen en de stijl van jouw tuin. Zo kun je genieten van gezellige momenten met vrienden en familie in een sfeervolle omgeving. Houdt altijd rekening met het type tuinset in jouw tuin. Ben je van plan om met een middelgroot gezelschap te borrelen, kies dan bijvoorbeeld voor een 6 persoons tuinset. Zo weet je zeker dat al jouw gasten gezellig plaats kunnen nemen en er ook voldoende ruimte is voor de nodige aankleding. Bekijk de webshop van vdgarde voor diverse meubels en accessoires.

 

Reacties

Cookieinstellingen