NIEUWE LESSEN voor volwassenen BIJ L-JOY DANCEFACTORY

Foto:

Nu na corona alles weer normaal aan de gang is, merkt het team van l-joy dat er weer veel vraag is naar samenzijn. Men zoekt toch weer een club of vereniging op om onder de mensen te zijn. Men wilt weer plezier hebben met anderen. En nadat volwassenen tijdens corona bijna 2 jaar niets konden doen, durven ze nu het stapje weer te wagen. En wat is er leuker dan dans?

Daarom zijn er bij l-joy nieuwe en extra lessen in het rooster toegevoegd. En nieuwe hit zijn de DANCEMOMS: Een laagdrempelige les voor volwassenen. Terug naar de basis, helemaal vanaf het begin. Gezellig met elkaar dansen en bewegen op muziek, niet te moeilijk maar wel alle spieren gebruiken. Een les waar je lachend naar binnen gaat en weer uitkijkt naar de volgende les als je naar buiten gaat.

  • Gegarandeerd plezier
  • Gegarandeerd gezelligheid

Lekker bewegen en leerzame lessen onder begeleiding van een docent die vol passie en geduld, volwassenen het plezier in dans laat bewegen. Geen ervaring nodig en je hoeft zeker geen kinderen te hebben. Een les voor volwassen tussen de 30 en 60 jaar.

Heb je al wel enige danservaring en wil je het graag weer op pakken? Dan heeft L-Joy DANCEMIX voor volwassenen. Een gezellige les, waarin gedanst word op diverse stijlen. Niet alleen streetdance of een heerlijk shownummer, maar er worden ook heuse grappige tiktokdansjes gedaan. Alles voor een heerlijke, sportieve dansles waarbij plezier en gezelligheid het allerhoogst in het vaandel staat. Maar ook voor deze les geldt: laag drempelig.

Nog een nieuwe les die vanaf maart gaat starten is MODERN . L-Joy had al lessen in modern-jazz maar daar is nu de specialisatie Modern voor 16+ aan toegevoegd. Moderne dans is een technische dansvorm, waarbij je sterk vanuit je gevoel danst. Belangrijke kenmerken van deze dansstijl zijn: grondwerk, zwaartekracht, ademhaling, dynamiek en (ont)spanning. Tijdens de les werk je aan je dansante kwaliteiten, krachtopbouw, lenigheid en dansgevoel.

Vind je dansen eigenlijk niets maar hou je wel van bewegen op muziek? Een heerlijk sportief lesje, een TOTAL BODY-WORKOUT Ook dan kun je terecht bij L-Joy. Op maandagavond een groepstraining op muziek. Het accent ligt tijdens deze lessen vooral op versteviging en versterking van de bil-, bui-, bovenbeen- en rugspieren. En met nadruk op het versterken van spieren, lenigheid en kracht. Daarnaast pakken we nog een stukje conditie mee.

Kortom: Weer voldoende mogelijkheden om heerlijk aan de slag te gaan. Last van blessures of aandoeningen? Geen probleem, hier kunnen de professionele docenten van L-Joy Dancefactory jou zeker mee helpen om met aanpassingen toch deze lessen te kunnen gaan volgen.

Ook weten ze bij L-Joy dat het voor volwassenen niet altijd gemakkelijk is om iedere week te komen. Soms zit je zonder oppas of werk je in verschillende diensten. Dan hebben zij voor jou een strippenkaart. Hiermee kun je zelfs alle lessen volgen die voor jou uitkomt en waar je aan mee wilt doen.

L-Joy werkt met een nieuw systeem. Je kunt via een app je aan- en afmelden voor een les, je facturen inzien, zien welke andere leuke lessen en activiteiten op de kalender staan.

Geen excuus meer! Bij L-Joy dancefactory kan iedereen, groot-klein, jong-oud, zonder dans- of sportervaring genieten van dans en bewegen op muziek.

Nieuwsgierig? Check hun website: www.l-joy.nl

 

 

Reacties

Cookieinstellingen