Publiek gezocht bij groot TV-spektakel ‘The Big Bounce’ in Breepark Breda

Foto: Stent Casting

Na 5 jaar is het grote TV-Spektakel ‘The Big Bounce’ terug op de Duitse televisie. De spectaculaire programma’s worden opgenomen in Breepark Breda. En jij kunt erbij zijn!
Je krijgt daarvoor een vergoeding van 45 euro. De maaltijd én het parkeren zijn gratis

Tijdens het programma ‘The Big Bounce’ draait alles om behendigheid, snelheid en moed. Dat is ook wel nodig om de vijftig meter lange en zeven meter hoge hindernisbaan te doorstaan. Gaandeweg komen kandidaten allerhande obstakels tegen die klauterend of met handige trampolinesprongen getrotseerd dienen te worden. En jij kan deze kandidaten hun behendigheid zien beproeven! Er wordt publiek gezocht vanaf 16 jaar.

Datum: Vrijdag 10 februari 2023
Tijd: 10:45 – 20:45 uur
Locatie: Bavelseparklaan 7, Breda
Vergoeding: €45.00
Parkeren: Gratis
Dresscode: Casual Chiq

Tijdens de opnamedagen wordt onder het aanwezige publiek een dinercheque verloot van € 50,00.  Daarnaast wordt er een maaltijd, (kleine) versnaperingen en drinken aangeboden. Geef je alleen op als je er (nu al) zeker van bent beschikbaar te zijn op deze dag.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Wacht dan niet te lang, trommel jouw vrienden/familie/collega’s op, en meld je aan door alle voor- en achternamen, leeftijden en telefoonnummers te mailen naar [email protected] Voor meer informatie ga naar www.stentcasting.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen