Familiebedrijf Dreamland al bijna 40 jaar dé regionale beddenspecialist

Foto:

“Een groot en breed assortiment van veel verschillende producten op het gebied van slaapcomfort. Dat is waar Dreamland al bijna 40 jaar voor staat.” Zo begint Robbert Eikhout van Dreamland enthousiast zijn verhaal. Eerder dit jaar nam hij officieel het stokje over van zijn moeder Lea en vader Frank. “Nergens in onze regio vind je zoveel gerenommeerde merken boxsprings, ledikanten, matrassen en bedtextiel bij elkaar!”

Inspiratie op slaapgebied
Wie bij de beddenspeciaalzaak naar het busstation in Oosterhout binnenstapt komt direct terecht in een wereld vol inspiratie op het gebied van slapen. Robbert: “In onze showroom hebben we allemaal kwaliteitsproducten staan. En omdat ieder lichaam anders is, kunnen we juist door ons advies op maat zorgen voor de beste combinatie en het perfecte bed. Het kan dus voorkomen dat je bijvoorbeeld een matras hebt van Auping en een boxspring van Pullman. Dat zie je lang niet bij alle beddenspeciaalzaken!”

Juiste matras bij juiste lichaamsbouw
Robbert gaat verder: “Slaapcomfort komt voornamelijk voort uit het kiezen van het juiste matras. Deze moet 100% bij de bouw van het lichaam passen. De uitstraling van het bed gaat meer over smaak, wat vindt iemand mooi? Ieder merk heeft daarin eigen specifieke kenmerken en materialen. Bij ons kun je dus een bed uitzoeken dat je mooi vindt staan in jouw slaapkamer, maar met een matras van een ander merk voor het juiste slaapcomfort.”

Beste combinatie
Samen met een adviseur van Dreamland wordt altijd gezocht naar de beste combinatie. “We nemen ook echt de tijd om mensen goed voor te lichten over de voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Natuurlijk is het belangrijk dat en bed goed ligt, maar vooral of het voldoende ondersteuning biedt die jouw lichaam nodig heeft om volledig te kunnen ontspannen. En in onze showroom kun je op je gemak door proefliggen de verschillende merken en soorten goed met elkaar vergelijken. En misschien kies je dan toch een ander merk dan waar je in eerste instantie voor binnenkwam!”

Kom langs!
Op Tweede Kerstdag 26 december is Dreamland open van 12.00 tot 17.00 uur en in de Kerstvakantie van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op Oudjaarsdag van 9.00 tot 17.00 uur. En wanneer je in die dagen een nieuw bed uitzoekt, dan kun je begin 2023 al genieten van een welverdiende nachtrust!

  • Dreamland, Leijsenhoek 34 (naast het busstation), tel.: 0162-428802
  • www.dream-land.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Dreamland

Reacties

Cookieinstellingen