Robbert Eikhout: “De goede keuze maken in slaapcomfort is juist nu erg belangrijk”

Foto: Dreamland

Koop in een keer het juiste product door een groot assortiment en een goed advies en ontdek de slaapkamertrends voor 2023!

Goed advies voor een goede nachtrust
Nu de energierekening steeds hoger wordt, letten we allemaal wat meer op onze uitgaven. Toch moet je vooral niet beknibbelen op misschien wel de belangrijkste uitgave: je bed. Robbert Eikhout van Dreamland weet er alles van. “Natuurlijk moeten we momenteel allemaal opletten waar je je geld aan uitgeeft, maar het is zeker niet verstandig te besparen op je bed, matras en kussen. Je kunt je beter goed laten voorlichten en investeren in een goede nachtrust. En dat doen we hier al bijna 40 jaar!”

‘Goedkope’ hoofdkussens
Geregeld ziet hij mensen in de winkel die meerdere ‘goedkope’ hoofdkussens hebben gekocht, maar nog steeds niet tevreden zijn. “Bij menig huishouden ligt er een klein kapitaal aan ongebruikte hoofdkussens van een paar tientjes per stuk op zolder. Dat kun je eenvoudig voorkomen door het juiste kussen te kopen na een gedegen advies. Het maakt bijvoorbeeld veel verschil of je een zijslaper bent of altijd op je rug slaapt. Bovendien mag je van ons altijd een aantal nachten proefslapen met een leenkussen van o.a. Silvana, Cassenz en Tempur, zodat ze zeker weet dat jouw nieuwe hoofdkussen de juiste keuze is!”

Meerdere merken vergelijken
Dat vergelijken van meerdere merken is iets dat ook in de showroom wordt doorgetrokken. Robbert: “Je bed moet vooral zorgen voor ontspanning en rust en aanvoelen als een natuurlijke luxe. In onze winkel staan daarom bedden met matrassen van diverse merken zoals Auping, Tempur, Pullman en Nox. We kunnen dus samen een bed samenstellen dat perfect is afgestemd op de beste ondersteuning voor de lichaamsbouw en het beschikbare budget. Het ledikant of boxspring kan dus van een ander merk zijn dan het matras. Dat is iets dat je zeker bij andere beddenspeciaalzaken niet altijd tegen gaat komen.”

Trends 2023
Waar het gaat over trends ziet Robbert dat er veel gekozen wordt voor organische vormen als het gaat om ledikanten en boxsprings. “De vormen zijn veelal elegant en overwegend afgerond. Je ziet vooral veel bruintinten, vaak met een contrasterend kleuraccent. Ondanks het gebruik van deze kleuren blijft het design overigens wel rustig”. Ook in bedtextiel ziet Robbert eenzelfde trend: “Natuurlijke tinten zijn momenteel erg in trek. Denk dan aan kleuren zoals taupe, pastelkleuren en lichtgrijs. Het brengt daarmee rust in je slaapkamer na een drukke en hectische dag. Maar ook warme kleuren zoals rood en oranje zijn het helemaal deze winter. Prints van bloemen en planten zijn hierbij leidend.” Naast de verschillende designs is het beddengoed ook verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten. “Eigenlijk moet je het gewoon komen ervaren in onze winkel!” besluit Robbert lachend!

Dreamland
De showroom van Dreamland is te vinden aan de Leijsenhoek 34 in Oosterhout naast het busstation en je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom. Open van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  • Dreamland, Leijsenhoek 34 (naast het busstation), tel.: 0162-428802
  • www.dream-land.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Dreamland

Reacties

Cookieinstellingen