Schoonheidssalon en Pedicure Nicole van den Berg krijgt extra pedicurepraktijk: ‘Bij Bert’

Foto:

Al sinds 1992 is Nicole van den Berg een bekende naam op het gebied van pedicure- en schoonheidsbehandelingen. In haar professionele praktijk, die sinds 2010 gevestigd is aan de Noorderlaan, heeft Nicole in de loop der jaren een flink klantenbestand opgebouwd. Sinds kort is de praktijk uitgebreid. Bert van den Berg, de echtgenoot van Nicole, is sinds augustus op hetzelfde adres, in een aparte praktijkruimte, ook fulltime actief als pedicure.

Bij Bert
Bert (58) vertelt: “ik ben vele jaren actief geweest in de drukkerijbranche maar ging me op den duur steeds meer afvragen of dat wel het werk was wat mij tot mijn pensioen voldoening zou geven. Mijn vrouw Nicole was toen al vele jaren bezig als zelfstandig pedicure, en op een of andere manier heeft dat werk mij altijd erg aangesproken, Ik ben daarom, nu zo’n twaalf jaar geleden, een pedicure opleiding gaan volgen. Toen ik die opleiding met succes doorlopen had, heb ik dat in de eerste jaren naast mijn baan in de praktijk gebracht, gewoon voor een paar uur in de week. Ik merkte dat dit mij meer voldoening gaf dan mijn reguliere baan en vanaf 1 augustus jl. heb ik de stap gezet om als full time pedicure, onder de naam ‘Bij Bert’ verder te gaan.”

Aparte praktijkruimtes
“In de Noorderlaan beschikken we over twee aparte praktijkruimtes, ieder met een eigen ingang” vult Nicole aan. “Dat is prettig voor alle cliënten, die gewoon in alle rust. zonder gestoord te worden door passerende bezoekers, hun behandeling kunnen ondergaan.

Zowel de praktijk van Nicole als die van Bert bevinden zich op de begane grond. “Dus goed toegankelijk voor ouderen en minder valide klanten” aldus Bert. “We vinden het erg belangrijk dat onze cliënten in een opgeruimde en professionele praktijk terechtkomen. Beide praktijkruimtes beschikken over airco waardoor het er altijd behaaglijk is, zowel in de zomer als in de winter. Niet minder belangrijk is dat onze klanten zich thuis voelen. Er staat altijd een lekker bakje koffie klaar.”

“Klanten moeten zich hier op hun gemak voelen” beaamt Nicole. “Wij zijn geen typische ‘verkopers’ en zeker niet pusherig. Er zijn professionele verzorgingsproducten bij ons te koop maar we zullen dat zeker niet gaan opdringen. Het is altijd aan de klant zelf om te bepalen of hij of zijn hiervan gebruik wil maken. Wij adviseren alleen.”

Pedicure-angst
“Mensen hebben vaak een bepaalde angst om naar de pedicure te gaan” vertelt Bert. “Dat kan diverse redenen hebben. Soms schaamt men zich voor de eigen voeten of nagels of hebben klanten zoveel pijn dat ze denken dat een pedicure dat niet kan behandelen, maar we kunnen uit ervaring vertellen dat we heel veel klanten blij hebben gemaakt, en dat vaak al na één behandeling. Je merkt regelmatig dat mensen pas bij ons aankloppen als er een groot probleem is. Dat is écht niet nodig. Pijnklachten zijn heel vaak op te lossen en klanten zijn ons dan heel dankbaar. Daar doe je het voor, dat geeft ons ook enorm veel voldoening.

Diverse behandelingen
“Nicole doet zowel schoonheids- als pedicurebehandelingen, terwijl ik in mijn praktijk alleen als pedicure actief ben. En in dat vak heb je een enorm scala aan behandelingen. Van allerlei problemen met voeten en nagels tot ‘onderhoudsbeurten’ voor sporters of wandelaars. Ook hebben er enkele diabeten en reumapatiënten als klant bij ons en dat vraagt ook weer een andere benadering en expertise.”

Nu Bert ook fulltime als pedicure aan de slag is gegaan, is er ruimte voor nieuwe klanten. Neem gerust vrijblijvend contact op met Bert of Nicole als u graag wat meer van hen wilt weten of de praktijk een keer wilt komen bekijken.

Schoonheidssalon en Pedicure
Nicole van den Berg & Bij Bert
Noorderlaan 69
5102 BA Dongen
Tel.: 0162-319866
Website: www.nb-praktijk.nl
Email: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen