‘Fijne Feestdagen vanuit Dongen’

Foto:

Een tijd geleden deed BART, de cadeauwinkel annex koffiebar aan de Tramstraat een oproep op de facebookpagina ‘Dongen in Foto’s’ om winterse plaatjes uit Dongen door te sturen voor het creëren van echte Dongense kerstkaarten.

Op die oproep reageerden een flink aantal inzenders. Uiteindelijk zijn vier foto’s geselecteerd waarvan een kerstkaart is gemaakt met  de opliggende tekst ‘Fijne Feestdagen vanuit Dongen’ in brons. De foto’s op de kerstkaarten zijn van Gerda Brands-Nieuwenhuis, Jos Soffers en Eric Ermes (2x). Vooral de laatstgenoemde inzendingen hebben een speciale lading omdat Eric onlangs is overleden. In samenspraak met de familie van Eric zijn zijn foto’s toch meegenomen in de selectie.

Op de kerstkaarten zijn diverse speciale plekjes in Dongen in winterse sferen vastgelegd. Zo zien we de Koepelkerk, de Koningin Wilhelminamolen en de Oude Kerk in de sneeuw, evenals een foto van de Donge tussen Dongen en ’s Gravenmoer. Een bijzondere set foto’s, leuk om te sturen en leuk om te ontvangen.

Vanaf vandaag dus verkrijgbaar bij BART voor € 1,50 per stuk (10 voor € 12,50).

Reacties

Cookieinstellingen