Het Oranjeparkfestival 2023 is al weer begonnen!

Foto:

Op woensdag 16 November vond de kick-off voor het Oranjeparkfestival 2023 plaats bij Merkx Kozijnen aan de Slof in Dongen.

Dat het festival leeft als nooit tevoren, blijkt wel uit de vele sponsoren die aanwezig waren. Zij kregen een leuk en verrassend programma voorgeschoteld. De bezoekers werden door de voltallig aanwezige sponsorcommissie hartelijk ontvangen. Na een heerlijk, door Fornuis aan Huis verzorgd soepje, werd het gezelschap in kleine groepjes verdeeld waarna een
rondleiding door de fabriek volgde. Stap voor stap werd het productieproces van hardhouten kozijnen uitgelegd en getoond. Merkx Kozijnen beschikt over een hypermoderne fabriek, waar dagelijks talloze kwaliteitsproducten uit komen rollen. De rondleiding eindigde in het bedrijfscafé waar de officiële kick-off verricht werd.

Het Oranjeparkfestival dat dit jaar plaatsvond, roept nog steeds warme herinneringen op. Met heel veel plezier werd er nog eens teruggekeken op deze uiterst geslaagde editie. Na het vertonen van de aftermovie ging de blik vooruit richting 2023. Voorzitter Hubert Broeders bedankte Merkx Kozijnen voor de gastvrijheid en lichtte alvast een tipje van de sluier op over de plannen voor de komende jaren. Vervolgens bedankte Addo Geerts, voorzitter van de sponsorcommissie, alle aanwezigen voor hun belangstelling en bijdragen. Hiermee kwam er een einde aan het officiële gedeelte en werd er gezellig geborreld.

Vrijwilliger worden op Oranjeparkfestival 2023?
Het succes van het Oranjeparkfestival kan niet los worden gezien van de inzet door de vele vrijwilligers die jaarlijks hun steentje bijdragen. Wil jij ook deel uitmaken van dit fantastische festival? De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor bijvoorbeeld de op- en afbouw van het terrein, de horeca of social media. Heb jij interesse om je in te zetten voor dit mooie Dongense feest? Meld je dan nu aan op www.oranjeparkfestival.nl!

Reacties

Cookieinstellingen