Wat zijn de voordelen van shortlease?

Foto:

Ingezonden Als u op zoek bent naar een auto voor een korte termijn, dan is een shortlease auto een uitstekende optie.

Shortlease is ideaal voor mensen die tijdelijk één of een extra auto nodig hebben. Maar het is ook ideaal voor bedrijven die hun vloot willen uitbreiden zonder de kosten en het gedoe van het kopen van een nieuwe auto.

Shortlease is een soort leaseovereenkomst waarbij u een auto huurt voor een kortere periode, meestal vanaf één maand. Over het algemeen leasen de meeste mensen de auto voor de duur van 3 tot 6 maanden. De kosten van shortlease zijn meestal lager dan die van een traditionele lease, omdat u geen aanbetaling hoeft te doen en de looptijd korter is.

Naast lagere kosten, zijn er nog een aantal andere voordelen van shortlease. Ten eerste, kunt u kiezen uit een ruim aanbod van verschillende auto’s. Dit is ideaal als u overweegt later een nieuw model te kopen, maar wilt weten of deze bij u past.

Wat is het verschil tussen Operational & Financial lease?|
Er zijn twee soorten leasecontracten, namelijk operationeel lease en financieel lease. Bij een operationeel lease wordt het gebruik van het geleasede goed bepaald door de looptijd van het contract. Dit is anders bij een financieel lease, waarbij de looptijd van het contract overeenkomt met de economische levensduur van het geleasede goed. Bij een operationeel lease wordt het einde van het contract bepaald door de looptijd, terwijl bij een financieel lease het einde van het contract wordt bepaald door de economische levensduur van de auto.

Flexibel een auto leasen
Ten tweede, omdat shortlease contracten flexibel zijn, kunt u gemakkelijk op- of afschalen als uw behoeften, om welke reden dan ook veranderen. Als u bijvoorbeeld een grotere auto nodig hebt voor een paar maanden, kunt u gemakkelijk een andere auto bij VWP Shortlease huren.

En ten slotte, als u een auto wilt leasen, maar niet zeker weet of u in aanmerking komt, is shortlease een goede optie. Deze shortlease contracten zijn meestal veel minder streng dan traditionele leasecontracten, en dat is wel zo prettig!

 

Reacties

Cookieinstellingen