Nieuwe yogastudio in Dongen: Yoga By Marleen

Foto:

Inspanning en ontspanning voor iedereen

Gezond en ontspannen met yoga
Ruim de helft van de Nederlanders voelt in meer of mindere mate stress. Beweging en ontspanning helpen je om meer rust en balans te vinden en daarmee ook een moment voor jezelf. Yoga kan hier goed bij helpen blijkt uit onderzoek. Het draagt bij aan een goede gezondheid, een beter concentratievermogen, fitheid, innerlijke rust en soepelheid in je lichaam.

Yoga By Marleen in Dongen
Deze week is yogastudio Yoga By Marleen van start gegaan aan de Wilhelminastraat 73A in Dongen. Eigenaresse Marleen Demmers (37); “vanaf 2015 beoefen ik zelf actief yoga. Dit doe ik vooral om meer balans te vinden tussen lichaam en geest en daarnaast om meer ruimte in m’n lijf te voelen. Door de positieve effecten die ik zelf heb ondervonden, ben ik in 2017 begonnen met een opleiding tot kinderyoga docent en twee jaar later heb ik de opleiding tot yogadocent afgerond. Sinds die tijd verzorg ik yogalessen op diverse locaties in de regio.”

“Het hebben van een eigen studio was iets waar ik al enige tijd naar uitkeek en ik ben daarom erg blij dat ik na twee goed bezochte en enthousiast ontvangen proeflessen, vanaf 1 oktober officieel van start ben, om yogaliefhebbers te ontvangen in de studio aan de Wilhelminastraat.”

Aanbod
Yoga By Marleen biedt yoga voor iedereen. De lessen in de comfortabel ingerichte studio zijn kleinschalig, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Iedere dinsdagavond kun je terecht voor een Hatha Flow yogales, waarbij inspanning, kracht, stabiliteit, maar ook ontspanning een belangrijke rol spelen. De donderdagavond staat in het teken van ontspanning op een diepere laag, het bindweefsel, tijdens een Light yogales. Light yoga is daarmee in grote lijnen vergelijkbaar met een Yin yogales. Beide lessen zorgen voor een soepeler lijf, balans tussen lichaam en geest, een gevoel van lekker in je vel zitten.

Marleen: “Door mijn rustige karakter zul je je snel op je gemak voelen bij mij in de les, daarnaast ben ik nuchter ingesteld en zal een yogales daarom niet een onbedoeld zweverig karakter hebben”

Aanmelden
Op de website www.yogabymarleen.nl vind je meer informatie over het lesaanbod en lestijden. Het reserveren van een losse les, strippenkaart of maandabonnent kan eenvoudig via een online platform, dat via de site bereikbaar is. Ook is Yoga By Marleen te volgen op Instagram en Facebook.

“Graag tot snel in de Wilhelminastraat”

Yoga By Marleen
Wilhelminastraat 73A
5104 GB Dongen
E [email protected]
T 06 – 304 15 387

 

Reacties

Cookieinstellingen