Het is zover: De Dongense Dorps Quiz 2022

Foto:

Op zaterdag 1 oktober 2022 zal Dongen, na 2 jaar afwezigheid, de zesde editie van De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) plaatsvinden.

De organisatie heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om er weer een verrassende, uitdagende, maar vooral ook leuke quiz van te maken. Zo’n 70 teams gaan dit jaar strijden om de prijzen.

De start van de quiz zal plaatsvinden om 17.50u in de Oude Kerk aan de Kerkstraat. Het thuisfront kan de start volgen via Langstraat TV. De uitzending van de startopdracht is van 17.45u tot 18.45u. Het tweede deel van de uitzending, met o.a. sfeerreportages is gepland van 20.00u tot 21.30u. Langstraat TV is te ontvangen op kanaal 42 van Ziggo, kanaal 1342 van KPN, kanaal 2065 van Telfort en kanaal 718 van T-Mobile.

Na de startopdracht wordt de quizmap uitgereikt en gaan de vertegenwoordigers van de teams naar het speeladres waar de rest van het team al zit tewachten. Tijdens de quiz zullen ook weer een aantal (buiten)opdrachten op locatie uitgevoerd moeten worden waarbij het i.v.m. de verkeersveiligheid de bedoeling is om zich met de fiets te verplaatsen. Na een avond vol quizplezier moeten de antwoorden vóór 23.30u ingeleverd zijn bij café-zaal de Gouden Leeuw.

Voor de bekendmaking van de winnaar is er op zaterdag 15 oktober een feestelijke prijsuitreiking in de grote zaal van de Cammeleur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, de feestavond zelf start om 20.00 uur. Kaarten voor deze avond zijn te koop via de website van de Cammeleur (https://www.decammeleur.nl/agenda/dddq-prijsuitreiking-feest).

Het bestuur van Stichting DDDQ wenst alle teams heel veel plezier.

Reacties

Cookieinstellingen