Onderhoud rotonde Gasthuisstraat / Middellaan

Foto:

Op woensdag 7 september start de gemeente met onderhoudswerkzaamheden aan de rotonde Gasthuisstraat, Middellaan. De werkzaamheden duren tot vrijdag 7 oktober.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten voor verkeer. Daarom worden er verschillende omleidingsroutes ingesteld. Woningen in de Gasthuisstraat zijn bereikbaar via de Hoge Ham. Woningen in de Kardinaal van Rossumstraat zijn bereikbaar via de Tramstraat. Woningen in het Rosariopark zijn bereikbaar via de Geer. Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden te voet passeren.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer
De lijnbussen van Arriva maken gebruik van de rotonde Gasthuisstraat / Middellaan. De straat van de omleidingsroute is smaller dan de bestaande route. Hierdoor kunnen de bussen elkaar niet passeren op de omleidingsroute. Om verkeersopstoppingen te voorkomen wordt er tijdelijk een eenrichtingsverkeer maatregel getroffen op de Min Aalberselaan tussen Bolkensteeg en Mgr. Poelstraat en op de Hoge Ham tussen de Gasthuisstraat en de Bolkensteeg.

Let op: De lijndiensten 327 en 328 rijden niet over de rotonde tijdens werkzaamheden maar richting centrum door de Anjerstraat, Rembrandtstraat, Ruijterstraat, Noorderlaan, Lage Ham en Bolkensteeg, Aalberselaan, Schaepmanlaan en  vice versa. Richting Oosterhout gaat de bus vanaf de halte Mgr. Poelstraat rechtsaf bij Jansen en Jansen, dus hier vervalt alleen halte Volckaert. Bus lijn 231 (de buurtbus) rijdt, komende van grote rotonde, door de Trappistenstraat (tijdelijke halte), Europaplein, Planetenstraat richting Gerardus Majellastraat en Tramstraat en vervolgt vanaf daar zijn gebruikelijke route (en vice versa). Voor de buurtbus vervallen de routes: Middellaan en Volckaert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen