De beste manieren om je telefoon snel op te laden

Foto:

Ingezonden Weet je hoe je gefrustreerd raakt als de batterij van je telefoon bijna leeg is en je hem niet kunt opladen?

Je probeert een stopcontact te vinden, maar de enige die beschikbaar is, is minstens een paar meter verwijderd van waar je zit. Misschien ben je wel van huis en kun je helemaal niet opladen. Zou het niet geweldig zijn als er een manier was om je telefoon sneller op te laden, zodat deze problemen in de eerste plaats niet zouden optreden? Nou, dat is er. Een van deze manieren is om de beste powerbank te hebben die je overal mee naartoe kunt nemen.

Gebruik de beste powerbank
Het is belangrijk om een powerbank te gebruiken met een hoge mAh-classificatie. De mAh-classificatie (milliampère) is de maatstaf voor hoeveel lading de batterij kan bevatten en hoe lang deze meegaat. Een goede vuistregel is om een powerbank te kopen met minimaal 5.000 mAh of meer als je je telefoon snel wilt opladen. Heb je dat geld niet, zoek dan een powerbank met minimaal 1.000 mAh. Iets minder dan dit helpt niet echt om je apparaat snel op te laden. Je kunt de powerbank ook gebruiken om andere apparaten op te laden, zoals de Apple Smartwatch, de beste smartwatch dames.

Overschakelen naar vliegtuigmodus
Een andere manier om je telefoon sneller op te laden, is door de vliegtuigmodus in te schakelen. Door de mobiele radio, wifi en bluetooth van je telefoon uit te schakelen, zeg je tegen je apparaat dat het geen gegevens mag verzenden of ontvangen. Dit betekent dat al je apps geen verbinding kunnen maken met hun servers terwijl ze zich in de vliegtuigmodus bevinden. Dit betekent echter dat het wat langer duurt voordat alle apps weer opgestart zijn als de batterij weer is opgeladen. Je moet er ook voor zorgen dat locatieservices zijn uitgeschakeld tijdens het opladen, omdat ze de neiging hebben meer energie te verbruiken dan andere functies op je telefoon.

Locatieservices uitschakelen
Dit is gemakkelijk te doen en kan voor een korte periode of permanent worden toegepast. Als je locatieservices uitschakelt, kan je telefoon zijn eigen locatie niet bepalen. Dit betekent dat apps zoals Google Maps niet goed werken, maar het betekent ook dat andere apps hun batterijen niet leegmaken als ze proberen te bepalen waar je bent.

 

Reacties

Cookieinstellingen