22e Vaartse Oldtimerdag

Foto:

Zondag 4 september a.s. organiseert Oldtimer Vrienden Club Dongen-Vaart (OVC) voor de 22e keer de Vaartse Oldtimerdag. Deze dag staat geheel in het teken van oldtimervoertuigen. Na twee jaar afwezigheid bent u weer van harte welkom in ons ‘rijdend openlucht museum’!

De opzet van en gedachte achter de Vaartse Oldtimerdag zijn vrij eenvoudig Alle soorten oldtimervoertuigen en landbouwmachines zijn bij ons welkom. Dit mits het bouwjaar van voor 1990 is. Dit geeft een schitterend beeld aan oldtimervoertuigen tot aan diverse unieke vooroorlogse voertuigen. Of het nu rijdt, pruttelt, rolt, rammelt, knettert, rookt, roest of blinkt wij zien het graag verschijnen. Wij als OVC streven er met ons evenement naar om zoveel mogelijk oldtimermateriaal aan het publiek en onze deelnemers te kunnen tonen. Heeft u een oldtimer in de schuur staan, of bent u benieuwd naar al het moois dat te bezichtigen is? Kom dan zeker even een kijkje nemen!

Wij zijn nog steeds erg trots, om in deze steeds duurdere tijden, te kunnen zeggen dat wij een GRATIS toegankelijk evenement van deze omvang kunnen organiseren. Zowel voor onze deelnemers als bezoekers. Dit is oa. te danken aan onze enthousiaste vrijwilligers, een grote groep trouwe sponsors en ons ondertussen bekende enveloppenspel waarmee u ons een kleine bijdrage kunt geven. Hiermee maakt u dan meteen kans op diverse leuke prijzen met als hoofdprijs wederom een mooie oldtimer bromfiets!

Als speciale gast verwelkomen wij dit jaar Henk van Kessel. Voor velen wellicht een bekende naam uit de racerij in de jaren `70. Henk is in 1974 met zijn Kreidler van Veen fabrieksracemotor bekroond tot 50cc wereldkampioen. Daarnaast is hij jarenlang uitgekomen in diverse andere raceklassen t/m 1986. Tussendoor verbeterde hij in 1977 het 50cc-wereldsnelheidsrecord met een gemiddelde snelheid van 221,586 km/u! Henk zal op een prominente plek aanwezig zijn met een aantal van zijn eigen en andere exclusieve racemotoren.

Zoals vermeld is de Vaartse Oldtimerdag traditiegetrouw gratis toegankelijk. Niets houdt u dus tegen om een kijkje te komen nemen op het evenemententerrein! Rond 10.00 uur zal de dorpskern van Dongen-Vaart volstormen met honderden voertuigen en de dag zal uiteindelijk rond 16.30 uur gezellig muzikaal worden afgesloten door Grey Six met hun jaren 60 & 70 repertoire.

Locatie: Eetcafé-Zaal ’t Karrewiel, Vaartweg 112, 5106 NE, Dongen-Vaart

Meer info: www.facebook.com/ovcdv en www.oldtimervriendenclub.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen