Feest bij Buurtvereniging Onder Ons

Foto:

Buurtvereniging Onder Ons bestaat 75 + 2 jaar. En dat willen we graag vieren met iedereen die houdt van een feestje. Het eerste weekend van September gaan we los op de Eindsestraat.

De Bijtels, Arjon Oostrom en DJ Sander
Zaterdagavond 3 September gaat de feesttent open om 19:00 uur. Die avond maken we er een gezellig feestje van met De Bijtels, Arjon Oostrom en DJ Sander. Ben je 18+, dan ben je van harte welkom! Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kun je bestellen via www.buurtverenigingonderons.nl

Coverband Backstage, live Formule I, foto tentoonstelling en activiteiten voor jong en oud
Op zondag 4 September starten we de dag met een Heilige Mis. Na een brunch te hebben verzorgd voor onze leden, begint om 13:00 uur het middagprogramma. Ook hier live muziek verzorgd door de coverband ‘Backstage’. Voor alle leeftijden zijn er diverse activiteiten, waaronder een stormbaan, hout zagen, spijker slaan, spijkerbroek hangen, jeu des boules en een kussenmepspel. Voor de allerkleinsten is er een mega zandbak en springkussen. En voor de ouderen onder ons is er een mooie foto tentoonstelling gemaakt door Daan de Jong, over vroegere en huidige tijden op de Eindsestraat en omstreken. Deze zijn tijdens het jubileum nog éénmalig te bezichtigen, waar we Daan erg dankbaar voor zijn. Kijk je liever Formule I ? Geen probleem. Ook daar wordt voor gezorgd en is live te zien in de tent!

De entree op zondag is gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen