Dongens Mannenkoor op jubileumreis.

Foto:

Op 16 en 17 september van dit jaar gaat het Dongens Mannenkoor (afgekort DMK) op jubileumreis naar Mechelen.

Exact 50 jaar geleden op diezelfde data werd er door de reiscommissie van het DMK bestaande uit: dhr J Willemen, S Snoeren en A Timmermans een reis georganiseerd, eveneens naar België maar dan naar het plaatsje Zeebrugge, 28 koorleden namen daar aan deel.

Traditioneel wordt op deze datum ook onze bindingsdag gehouden met alle zangers en hun partners. Uiteraard gaat iedereen mee op reis. De bedoeling hiervan is het vergroten van de onderlinge band. Der organisatie heeft zin in het reisweekend: “16 september verzamelen wij ons gepakt en gezakt op de parkeerplaats van voetbalvereniging Dongen waar de bus klaar staat voor vertrek naar België. Voor deze 50-jarige jubileumreis worden 2 dagen uitgetrokken om daar ons feest te vieren.”

“Wij zullen daar opgewacht worden door de plaatselijke Zangvereniging Korile en daar gezamenlijk een uitvoering verzorgen in de St Janskerk. Een 15e eeuws gotisch bouwwerk gewijd aan Johannes de Doper.,Dit samenzijn wordt georganiseerd door het DMK bestuur en haar Dirigent Mevr Maria Kuijpers van Leeuwen die daar zeer goede contacten heeft. Uiteraard staan er mooie uitjes gepland en voor een feestmaal wordt gezorgd. Koorleden en hun partners kijken uit naar deze reis. Er volgt natuurlijk een verslag van onze ervaringen tijdens deze onvergetelijke dagen.”

Bent u geïnteresseerd in het Dongens Mannenkoor, kijk dan eens op onze website www.dongensmannenkoor.nl of kom eens luisteren bij een repetitie op dinsdagavond in de Cammeleur van 19.30h tot 21.30h.

 

Reacties

Cookieinstellingen