8e internationale BBQ wedstrijd+ met Kids-Q

Foto:

Voor de achtste keer wordt er een internationale BBQ wedstrijd georganiseerd in Dongen-Vaart. De wedstrijden vinden plaats op 10 en 11 september.

De organisatie is in handen van Boerderijvlees “de Vaartse Hoeve” in samenwerking met sportcafé ’t Vaartje. Op zaterdag is er een SCA-wedstrijd. De tweede dag (zondag) staat de internationale wedstrijd op het programma die goedgekeurd is door de Kansas City Barbecue Society (KCBS). Op zaterdag begint het evenement om 12.00 uur op zondag al om 10.00 uur. Wees er dus op tijd bij. Bovendien zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Ook zal er weer live-muziek aanwezig zijn.

Inschrijven Kids-Q-wedstrijd
Op zaterdag en zondag worden er weer wedstrijden gehouden speciaal voor kinderen. In 2019 was dit een geweldig succes. Er was erg veel belangstelling voor en ouders en kinderen genoten er geweldig van. Nu kon vanwege corona dit onderdeel een aantal jaren niet doorgaan. In samenwerking met Intra Tuin Breda en Napoleon Gourmet Grills staat dit jaar de kinderbarbecuewedstrijd weer op de rol. Kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Helaas kunnen niet alle kinderen aan deze wedstrijd deelnemen, vanwege de beperkte plaatsen. Ouders krijgen tijdig bericht over of uw kind is ingeloot en kan deelnemen. Tijdens deze wedstrijd bereiden de kinderen een heerlijke hamburger, waarvoor alle ingrediënten aanwezig zijn. Kinderen bereiden zelf dit lekkernij, wat vervolgens door de jury wordt beoordeeld. De winnaar wint een leuke barbecue van Napoleon Grills Inschrijving voor de Kids-Q-wedstrijd vindt plaats in de winkel van Boerderijvlees De Vaartse Hoeve in Dongen-Vaart.

Teams
Aan de wedstrijd voor de volwassenen is ook dit jaar een maximum verbonden van 42 teams.. Even als andere jaren heeft het evenement een internationaal karakter. Andere jaren waren er onder andere teams uit België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland ingeschreven. Er zijn nog plaatsen vrij. Je kunt je nog inschrijven.

Waar?
Het festivalterrein is speciaal ingericht voor dit evenement. Het is te vinden aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart, waar ruim parkeergelegenheid is.

Voor meer informatie https://bbqcontest.nl. of Astrid en Christiaan Lodewijks (telefoonnummer: 0162-312082).

Reacties

Cookieinstellingen