Pianist Wibi Soerjadi geeft tweetal openluchtconcerten bij St. Catharinadal

Foto: sint-catharinadal-jubileum.nl

Op 26 en 27 augustus organiseert Rotary Club Oosterhout twee bijzondere openluchtconcerten bij het klooster Sint Catharinadal met pianovirtuoos Wibi Soerjadi.

750 jaar Sint Catharinadal
De beroemde pianovirtuoos Wibi Soerjadi geeft op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus 2022 twee openluchtconcerten, ter ere van het 750 jarig bestaan van Sint-Catharinadal! Deze unieke concerten zullen worden gehouden in de inspirerende en idyllische omgeving van Sint-Catharinadal. Een geweldige combinatie van oorstrelende muziek en een klooster tussen de wijnranken. De Rotary Club Oosterhout vraagt aandacht voor de viering van het 750 jaar bestaan van priorij Sint-Catharinadal gevestigd in het Slotje De Blauwe Camer, één van de mooiste erfgoederen van Oosterhout. Met de opbrengst van deze prachtige openlucht concerten hoopt de Rotary Club Oosterhout een mooi cadeau te kunnen aanbieden aan de zusters Nobertinessen.

Over Wibi Soerjadi
Soerjadi won verschillende prijzen en trad veelvuldig op in gerenommeerde zalen in binnen- en buitenland. Hij concerteerde met vele toonaangevende orkesten waaronder het Residentie Orkest en het London Philharmonic Orchestra. Ook is Wibi componist, bijvoorbeeld voor de kürmuziek voor Anky van Grunsven waarmee zij op de Olympische Spelen van Beijing goud behaalde. Zijn laatste CD met uitsluitend eigen repetoire heeft inmiddels ook de gouden status bereikt.

Meer informatie
De concerten van Wibi Soerjadi bij klooster Sint Catharinadal staan gepland op 26 en 27 augustus vanaf 19.45 uur. Kaarten kosten 67,50 per persoon en kunnen via de onderstaande link direct worden besteld.

KLIK HIER om direct kaarten te bestellen

Reacties

Cookieinstellingen