Buurtmoestuin Glorieux viert feest na behalen crowdfundingsdoel

Foto:

Op een mooie zomeravond vierde buurtbewoners en betrokkenen een feestje in Buurtmoestuin Glorieux. De tuin lag er prachtig bij en was versierd met slingers, bloemen en heerlijke hapjes en drankjes.

Aanleiding hiervoor was het behalen van het doelbedrag van de crowdfunding ten behoeve van een watervoorziening in de tuin. In plaats van de beoogde €1200,- werd er ruim €1600,- opgehaald! Er is dus nog extra inkomen om andere wensen in vervulling te laten gaan. Dank aan alle donateurs en helpers die dit mogelijk maakte.

Het resultaat van enkele maanden hard werken is duidelijk zichtbaar; een mooie moestuin in volle bloei. Maar het proces erachter en de waarde hiervan kwam op deze avond ook naar voren. Wat de Buurtmoestuin betekent voor de betrokkenen, hoe fijn het is om samen te werken aan iets wat je belangrijk vindt en hoe mooi het is om samen een club te vormen die elkaar ook buiten de moestuin weet te vinden en helpt.

Eerder die dag was er een bijeenkomst rondom de gebiedsontwikkeling Glorieux. Hoewel de Buurtmoestuin pas enkele maanden bestaat, kwam deze in alle toekomstscenario’s steeds weer terug. Een bevestiging dat buurtbewoners de Buurtmoestuin in hun hart gesloten hebben.

Buurtmoestuin Glorieux ontmoet graag andere Dongenaren die iets willen betekenen in of voor de tuin. Voor het onderhouden van de tuin, maar ook voor de organisatie van activiteiten, communicatie etc. We sluiten graag aan bij jouw talenten en mogelijkheden. Maak een praatje met één van de betrokken bewoners (maandag en vrijdag van 13:00 -16:00, zaterdag van 09:00-12:00) of bel of mail met Judith mobiel op 06 30 51 37 83 – mail: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen