Station88 en VOCD bundelen hun krachten

Foto:

Vereniging Ondernemers Contact Dongen (VOCD) verbindt haar leden met lokale en regionale partijen, stimuleert onderlinge samenwerking en informeert haar leden over lokale en regionale ontwikkelingen. Daarnaast wil VOCD haar leden inspireren door het faciliteren van lezingen en bedrijfsbezoeken.

Maurice Aarts, bestuurslid van VOCD: “Wij zien wij een echte meerwaarde in de samenwerking met Station88. Zoals het bestuur van VOCD als visie heeft: “Inspireren met een bourgondische inslag, waarbij lokale en regionale partijen elkaar ontmoeten, daar staan wij voor. Dit kan door de samenwerking met Station88 alleen nog maar beter worden. Verbreding van de mogelijkheden en diepgang in het aanbod, een win-win situatie voor beide partijen, wij kijken ernaar uit!”

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de verbinding tussen marktpartijen en kennisinstellingen, die bestaat uit publieke en private partijen en zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. In omvang, maar zeker ook in diepgang.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars en workshops, waardoor ondernemers kunnen groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 deskundige sparringpartners, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers. Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

“De reden van deze samenwerking is dat we op deze manier meer kennis en informatie kunnen delen met elkaar. Tevens dienen zich op deze manier mooie gelegenheden aan om kennis te maken met ondernemers uit de regio. Uiteraard blijft de VOCD ook de eigen activiteiten organiseren zoals onze leden gewend zijn”, aldus Maurice Aarts.

 

Reacties

Cookieinstellingen