Lunch op werk: gezond en betaalbaar

Foto:

Ingezonden Bij de meeste bedrijven is het normaal dat de werknemers hun eigen lunch meenemen of halen in de pauze en deze vervolgens opeten tijdens een rondje wandelen, in de kantine of aan het bureau.

De lunch bestaat vaak uit broodjes die zelf thuis zijn gemaakt, alles wat aangeboden wordt op het bedrijf of broodjes van de supermarkt. Laat een verse lunch bezorgd worden naar je werkplaats door de Buurtboer. Een verse en biologische lunch geschikt voor je hele team heeft veel voordelen en is erg gezond!

Laat een gezonde lunch op werk bezorgen
Bij de Buurtboer is het mogelijk om een gezonde lunch te laten bezorgen naar het kantoor. De lunch bestaat uit biologische en verse producten die lokaal worden gegroeid of bereid. Denk hierbij aan verse soepjes, ambachtelijk brood en vers beleg. Een gezonde lunch op werk zorgt ervoor dat je op dagelijkse basis genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en minder snel ziek wordt. Daarnaast heeft de gezamenlijke lunch nog veel meer voordelen op de gezondheid en motivatie van je werknemers. Dit is de reden waarom veel bedrijven kiezen voor een gezamenlijke lunch.

De service van de Buurtboer werkt als volgt. Als eerste kies je de dagen waarop je wil dat de lunch wordt bezorgd. Je kiest zelf de producten die je graag wil bij de lunch en geeft de voorkeuren van je medewerkers mee zodat het bedrijf hier rekening mee kan houden. Vervolgens wordt tussen 9 en 12 uur ’s ochtends je lunch bezorgd op werk in houten kratjes en koeltassen. Het enige wat je hoeft te doen is zelf de tafel dekken! De houten kratjes en koeltassen dienen weer ingeleverd te worden bij de volgende bezorging.

Een gezonde lunch hoeft niet te duur te zijn. Bij de Buurtboer is het mogelijk om een lunch te bestellen vanaf 4.50 per persoon. Dit is natuurlijk afhankelijk van de producten, speciale wensen en hoeveelheid. Ben je nog niet zeker of je een abonnement op een lunch op werk wilt afsluiten? Dan kan je met 25% korting de service van de Buurtboer voor een week uitproberen.

De voordelen van een gezonde lunch
Een gezonde lunch draagt bij aan het welzijn van je personeel. Met het hele team lunchen aan een tafel verbeterd sociale contacten terwijl het eten ervoor zorgt dat je personeel gezond blijft en minder snel ziek wordt. Daarnaast wordt het energieniveau omhoog gehaald en stress verminderd. Een goede lunch kan de werkprestaties met 25% verhogen en de productiviteit met 20%. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers klaar zijn voor elke opdracht die hun kant op komt. Natuurlijk is het eten ook nog eens heel erg lekker. Hoe werkt lunch bij de Buurtboer bestellen precies? Lees hier meer.

 

Reacties

Cookieinstellingen