Drie helden presenteren verhalenbundel in de bibliotheek

Foto:

Mare de Krijger, Lina Avci en Boaz van Houts presenteerden woensdag 13 juli hun eigen verhalenbundel in de bibliotheek: “Verhalen van drie helden”.

Het boek schreven zij samen tijdens de workshop ‘Schrijf je blij’ bij Theek 5 Dongen. Joyce Kuijpers, schrijfster van een kinderboek én kindercoach, begeleidde de
schrijfsessies. Joyce: “Ik ben enorm trots op resultaat.” In vijf sessies werkten de drie kinderen hard aan het boek. De verhalen die gebundeld werden in het boek “Verhalen van drie helden” zitten vol fantasie, humor en magie. De illustraties in het boek zijn gemaakt door Mare, waardoor het een prachtig geheel wordt.

Boekpresentatie
Als je een verhaal schrijft, wil je dit delen met een groter publiek. Daarom mochten de drie helden het boek presenteren tijdens de voorleessessie. Papa’s en mama’s en broertjes en zusjes waren uitgenodigd om te luisteren naar het verhaal. Mara, Lina en Boaz hadden het boek zelf nog niet gezien. Vol trots pakten zij alle drie hun eigen exemplaar uit. Presenteren is altijd spannend, maar de kinderen deden het ontzettend goed. De verhalen ontroerde de luisteraars of maakten ze aan het lachen.

“Mare heeft ongelooflijk veel fantasie. Uit haar brein is het verhaal ontstaan over het spannende leven van Elina”, schrijft Joyce op de achterkant van het boek. Over Lina schrijft ze: “Deze lieve dame krijgt regelmatig te horen dat ze weer eens wegdroomt. In haar hoofd laat ze de mooiste verhalen ontstaan.” En tot slot Boaz: “Deze jongeman met pretoogjes is een grote fan van onverwachte plot-twists. Hij heeft veel fantasie en weet de meest fantastische verhalen uit zijn mouw te
schudden.” Wie nieuwsgierig is naar het boek kan deze binnenkort in de bibliotheek vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen