Jubileumconcert Dongens Mannenkoor vanwege 50-jarig bestaan

Foto:

Aanstaande zaterdag gaat het gebeuren, het uitgestelde jubileumconcert van het Dongens Mannenkoor vindt dan plaats in samenwerking met Snarivarius, eveneens uit Dongen.

In een aankondiging meldt het Dongens Mannenkoor: “21 april 1971 was de dag dat we zijn opgericht en vorig jaar op die datum was ons echte jubileum. Maar vanwege die rotziekte moest alles uitgesteld worden. De opening van ons jubileumjaar vierden we toen wel officieel op 5 november 2021 in De Cammeleur met een geweldige avond, muzikaal verzorgd door Kwartjesvolk uit Zeeland. Meestal verzorgen wij dat soort bindingsmomenten zelf maar nu lieten we ons verwennen. De kerstconcerten eind vorig jaar zouden we ook extra glans geven met een byzonder optreden, maar helaas ook die konden niet doorgaan. Maar nu kijken we dus uit naar aanstaande zaterdag.”

“Onze muziekcommissie heeft een mooi programma samengesteld waarbij wij ook samen met Snarivarius enkele nummers zullen brengen. Door omstandigheden hebben we voor dit concert ook uit moeten kijken naar een andere pianist en die hebben we gevonden in de in Dongen welbekende Frans Bullens. Hij staat weer eens voor ons klaar en dat is niet de eerste keer, grote klasse. Nog een nieuwtje: sinds eind vorig jaar hebben we een nieuwe dirigent, Maria Kuijpers van Leeuwen zal deze avond voor de 1e keer het koor dirigeren, we kijken er allemaal naar uit.”

We hadden dit graag gedaan voor een volle zaal maar dat punt hebben we nog niet bereikt, vandaar dit laatste artikeltje. Laat u eens verrassen, koop een kaartje en geef er een cadeau aan uw beste vriend of vriendin en ga genieten van een mooie muziekavond. Zonder al te veel te verklappen willen we een klein inzicht geven in wat u kunt verwachten. We openen met ons nieuwe club-/jubileumlied. Daarna komt van alles voorbij, Leonard Cohen, The Beatles, Mozart, (Snarivarius) en verdere prachtige stukken zoals Nessun Dorma of Strauss (Snarivarius). Dit is lang niet alles, maar misschien geeft deze inkijk u net het zetje om er bij te zijn. Na afloop kunnen we er dan samen bij onze nazit over napraten. Komt u ook?”

Het concert begint om 19.30, kaarten zijn aan de kassa van de Cammeleur dan nog te koop. Of u bestelt ze op internet zie www.decammeleur.nl. De prijs is 10 euro inclusief 1 consumptie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen