Sport-BSO Flekss ook van start in Dongen

Foto: Flekss

Vanaf september 2022 gaat Sport-BSO Flekss ook van start in Dongen. Zij zullen zich gaan huisvesten aan de Sint Josephstraat 76 in Dongen samen met kinderopvang Toedeloe. Toedeloe zal zich gaan focussen op kinderen van 0 t/m 3 jaar en Sport-BSO Flekss op kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Alle kinderen uit Dongen tussen de 4 en 12 jaar zijn welkom bij Sport-BSO Flekss – Dongen. Wij halen kinderen op van alle basisscholen uit Dongen. Dagelijks organiseren wij leuke sport- en spelactiviteiten voor iedereen die kiest voor Flekss. Naast deze activiteiten worden tijdens de studiedagen en vakanties leuke leuke uitjes georganiseerd, zoals: Bowlen, speelparadijzen, lasergamen en de bioscoop. Er zijn 22 kindplaatsen dus wees er op tijd bij. Want vol is helaas ook echt vol. Zeker de maandag, dinsdag en donderdag zijn al erg populair in Dongen.

Bij Flekss werken vele sportieve en energieke medewerkers die een sportachtergrond hebben. Dagelijks zorgen voor een gevarieerd sport-aanbod. Denk hierbij aan trefbal, tien tellen in de rimboe, lasergamen, jachtseizoen en nog veel meer spellen en sporten. Flekss is dagelijks geopend tot 18:30. Uiteraard is Flekss ook de gehele dag geopend wanneer de school een vrije dag heeft. Adres: Sint Josephstraat 76 in Dongen.

BSO bij Flekss kost gemiddeld tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur. Zij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen zij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Kijkje nemen?
Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met Diego op 06-54281631 en er wordt snel een proefmiddag ingepland.

Klik hier voor de Facebook pagina van Flekss – Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen