The Bastard Kamado Basic aanbieding bij Kookgek in Dongen

Foto:

De aangename en zwoele avonden zijn weer gearriveerd. Hoogste tijd om samen met je gezin of met vrienden weer eens te gaan genieten van zo’n heerlijk avondje barbecueën. De laatste jaren zien we dat buiten koken steeds populairder wordt en dat steeds meer mensen de traditionele BBQ inruilen voor een Kamado.


De Dongense ondernemer Janno Verkooijen is met zijn online kookwinkel www.kookgek.nl officieel dealer van de merken; The Bastard, Grizzly grills, Inferno en Grill Guru. Naast alle Kamado’s heeft Kookgek een groot assortiment bbq accessoires, kookartikelen en houtskool. Door een samenwerking aan te gaan met Ralf Witlox van Orange Planet, kunnen zij als logistiek partner van Kookgek er zorg voor dragen dat alle producten direct uit voorraad geleverd worden. Wanneer je bij Kookgek op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling via Orange Planet dezelfde dag al verzonden. Natuurlijk wordt er bij bestelling van een Kamado in overleg een afspraak met je gemaakt om even af te stemmen wanneer de bezorging het beste uit komt. Kom je uit Dongen en wil je hem nog sneller hebben? Dan is het ook mogelijk om deze (op afspraak) af te halen.

The Bastard Kamado
The Bastard kamado is ontstaan vanuit de liefde voor authentieke smaken en design. Vandaar dat voor The Bastard uitsluitend de beste materialen worden gebruikt. Een eeuwenoude kookmethode, maar verfijnd door Nederlanders. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues. Wij weten als geen ander dat de Kamado niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel moet zijn. Bij The Bastard is overal rekening mee gehouden. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste.

The Bastard introduceert dit jaar de The Bastard Basic Large en de The bastard Basic Compact. Geïnspireerd op het eerste model, maar op alle fronten verbeterd, zodat er een betaalbaarder instap model verkrijgbaar is waarbij je geen genoegen hoeft te nemen met een mindere kwaliteit.

Kookgek.nl mag deze modellen nu, aan het begin van het nieuwe barbecueseizoen, exclusief voor alle Dongenaren aantrekkelijk geprijsd en met een aantal mooie accessoires aanbieden. Een Bastard is niet alleen een aanwinst voor jou en je gezin, maar ook voor je tuin. Heb je al een kamado en ben je op zoek naar een andere The Bastard aanbieding? Kijk dan gewoon even op de website van kookgek naar alle aanbiedingen.

The Bastard Basic Compact met gratis low and slow pakket
€ 399,00 € 349,00

Exclusief bij Kookgek
The Bastard Basic Compact is tijdelijk in prijs verlaagd. Om het nog mooier te maken krijg je er een gratis low and slow pakket t.w.v. € 47,95 bij.

The Bastard Basic Large met gratis Pizza pakket
€ 1.149,00 € 1.099,00

Exclusief bij Kookgek
The Bastard Basic Large is tijdelijk in prijs verlaagd. Om het nog mooier te maken krijg je er een gratis Pizza pakket t.w.v. € 86,90 bij.

Wanneer je graag meer advies wilt over een Kamado of een van de andere producten, kun je natuurlijk contact op nemen met de klantenservice van Kookgek.nl. Deze is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via 0162-241113

Reacties

Cookieinstellingen