Open Dag bij Van Uitert B.V. op zaterdag 18 juni van 10.00 – 14.00 uur

Foto:

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke stageplek? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan is dit jouw kans! Op zaterdag 18 juni opent Van Uitert haar deuren. Van 10.00 tot 14.00 ben je van harte welkom op De Schacht 9.

Van Uitert is inmiddels al 60 jaar gevestigd in Dongen en we zijn gespecialiseerd in de realisatie en optimalisatie van vul- & verpakkingslijnen. Wij ontwikkelen, produceren en assembleren transportsystemen en machines en dat allemaal in eigen huis. Die combinatie is uniek en daar zijn we trots op. Je komt vast weleens in een supermarkt. Alle productie die je daar kunt kopen, worden ergens afgevuld, verpakt en gepalletiseerd. Dat gebeurt op productielocaties van onze klanten met onze producten en oplossingen.

Wij werken met ongeveer 85 collega’s als één team. Vanuit elk vakgebied doet iedereen er alles aan om klanten op de beste manier te helpen. Of het nou gaat om het adviesgesprek met de Sales Engineer, de begeleiding door onze Projectleider of de installatie door onze monteurs. Voor onze klanten maken wij altijd het verschil!

Wil jij ook deel uitmaken van het Van Uitert Team? Kijk dan eens op www.uitert.nl voor onze vacatures.

Tot zaterdag 18 juni!

Van Uitert B.V. – De Schacht 9, Dongen – www.uitert.nl

Reacties

Cookieinstellingen