Bezoek de Mini-Theek Special bij Theek 5

Foto:

Voor onze allerjongste bezoekers van 0-4 jaar én hun ouders organiseert Theek 5 op 29 juni van 10.30 tot 11.00 uur de Mini-Theek special. Deze maand verzorgt Shirley Bakkeren van LeukAmusement een korte voorstelling van ‘Het eiland van Olifant.’ Luister naar het verhaal en zing samen een liedje.

Olifant spoelt aan op een heel klein onbewoond eiland. De dieren die met hun boten langsvaren, willen hem graag helpen. Maar eigenlijk is het heel fijn op het eiland. En met elkaar maken ze er een nog fijner eiland van! Shirley Bakkeren van LeukAmusment neemt je mee op reis naar het Eiland van Olifant. Zal Olifant ooit weer de bewoonde wereld bereiken? Tijdens de Mini-Theek ontdek je hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes plezier beleeft met je kindje. Als bonus leert hij of zij ook nog eens heel veel nieuwe woorden kennen.

Over de Mini-Theek
Taal en lezen kan op verschillende manier worden aangeboden, om dat te ervaren ben je van harte welkom bij de Mini-Theek Special voor jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom jij samen met je (klein)kind plezier hebben met boekjes? Meld je dan gratis aan voor de Mini-Theek op 29 juni van 10.30 tot 11.00 uur, Theek 5 Dongen, Hoge ham 126. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op www.theek5.nl/activiteiten.

Reacties

Cookieinstellingen