VANDERWOU Groep opent haar deuren en zoekt nieuw talent!

Foto:

De VANDERWOU Groep groeit. Maar dat kunnen we niet alleen! We zoeken chauffeurs en begeleiders voor onze taxi’s en touringcars. Daarnaast zoeken we automonteurs en autospuiters voor onze afdelingen Autoservice en Autoschade. Daarom openen wij onze deuren en wel op 25 juni aanstaande.

Kom gezellig langs tijdens onze Open Dag!

Tijdens deze open dag ben je tussen 10:00 en 15:00 uur van harte welkom om het hele wagenpark van dichtbij te bekijken, sfeer te proeven & uit te proberen.  Altijd al willen weten hoe het is om achter het stuur te zitten van een luxe VIP taxi, of om in een touringcar te rijden? Of gewoon nieuwsgierig naar een kijkje achter de schermen? Kom het zelf ervaren!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je daarmee terecht bij een van onze medewerkers, die staan je graag te woord! Op onze website https://www.vanderwougroep.nl/vacatures/ kun je alvast een kijkje nemen bij al onze actuele vacatures.

Zien we je op zaterdag 25 juni?
Tussen 10.00 en 15.00 uur
De Slof 33 Dongen

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor meer informatie!

#iedereeniswelkom #vanderwougroep #opzoeknaareenbaan? #komwerkenbijvanderwou #vanderwouzoekttalent #opendag #uitnodiging #maakeenproefrit #zetheminjeagenda

Reacties

Cookieinstellingen