Obstacle Run Brabant 2022 op zaterdag 4 juni

Foto:

Na een afwezigheid van twee jaar staat Obstacle Run Brabant weer voor de deur. Op zaterdag 4 juni wordt er weer een spetterend evenement weggezet bij Sports Complex “De Vennen”.

Obstacle Run Brabant is een sportieve en uitdagende run door een van de mooiste natuurgebieden van Dongen. Nadat het evenement tweemaal noodgedwongen geannuleerd werd, vind het evenement dit jaar plaats op zaterdag 4 juni.

Op 11 april 1996 werd het eerste evenement voor alle leerlingen op basisscholen van Dongen georganiseerd. Sindsdien finishen er jaarlijks steeds meer deelnemers uit Dongen en de rest van Nederland. Doordat er continu aan nieuwe hindernissen en routes gewerkt wordt, is iedere editie een nieuwe belevenis voor de deelnemer. Sinds 2017 is de naam Obstacle Run Brabant in het leven geroepen en richt de organisatie zich op deelnemers uit Dongen en haar brede regio. Met 2.500 deelnemers en zo’n 5.000 bezoekers in 2019 is de ambitie om in 2022 op alle vlakken verder te groeien als evenement. Terwijl deze ambitieuze lijn doorgetrokken wordt, richt men zich vooral op een gezellig, uitdagend en toonaangevend sportevenement in het Brabantse land.

Met diverse hindernissen verdeelt over verschillende parcours, is er voor iedere leeftijd wat wils: de 4 km, 6 km en 12 km run én voor de echte fanatiekelingen zelfs een 24 km en 42 km run. De runs zijn alleen en in groepsverband te lopen en kinderen hebben de mogelijkheid om met een volwassene deel te nemen. Bij Obstacle Run Brabant draait het niet
om een snelle finishtijd; het gaat erom dat je met elkaar de finish haalt! Tickets en meer informatie vind je op obstaclerunbrabant.nl.

Vrijwilligers gezocht!
Obstacle Run Brabant is uitgegroeid tot wat het is door het enthousiasme van een groot aantal vrijwilligers. Ook dit jaar zijn de vrijwilligers de ruggengraat van het evenement en is de organisatie op zoek naar enthousiastelingen! Het gaat om mensen die onderdeel willen uitmaken van het evenement in de voorbereiding en/of op de dag zelf. Je krijgt er een gezellige tijd voor terug en je bent van harte welkom op de vrijwilligersbarbecue op de dag na het evenement.

Ben of ken jij iemand die graag onderdeel zou willen uitmaken van dit mooie evenement? Twijfel niet en meld je aan via [email protected]!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen